Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.096.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() Zasláno: 25.říj.2006 v 08:30 |
Vie mi niekto prosím poradiť, kde nájdem cdr Viewer (ak existuje), prípadne konverter cdr->nejaký bežný formát (dwg, dxf, pdf, jpg ...)
Ďakujem.
|
|
![]() |
|
jerie ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 13.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: autocad LT2004 Stav: Offline Bodů: 1 |
![]() |
*.cdr je format CORELU převod je myslim možny pouze do rastru, *.tiff, *.jpg...
|
|
jerie
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21941 |
![]() |
Corel sám umí ukládat do řady vektorových formátů - mj. i DXF a DWG (tedy pseudoDWG).
|
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
Ja viem, že je cdr formát Corelu. Upresňujem otázku:
Mám súbor *.cdr, ale nemám Corel. Potrebujem si ho pozrieť. Vie mi niekto poradiť ako?
Ďakujem.
|
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
To viem tiež, že vie, ale nemám Corel. Len cdr súbor. Existuje iné riešenie, ako zohnať niekoho s Corelom?
|
|
![]() |
|
Kamil Hronovský ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 23.bře.2005 Lokalita: ČR (HK) Používám: Civil 3D 2013 Stav: Offline Bodů: 254 |
![]() |
co tohle: http://www.timbaley.com/viewers/corelviewer.htm
|
|
![]() |
|
Kamil Hronovský ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 23.bře.2005 Lokalita: ČR (HK) Používám: Civil 3D 2013 Stav: Offline Bodů: 254 |
![]() |
to by měl být prohlížeč
|
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Měl by.
![]() Asi nie je.
Stiahla som si ten súbor, spustila som inštaláciu, nevytvorilo žiaden adresár CorelViewer ako sľubujú, len nejaké *.dll súbory pre Internet Explorer. Potom začal blbnúť Outlook. (možno to s tým nesúvisí). Radšej som to zmazala. Ak to niekto rozchodí, dajte mi pls vedieť.
Aj tak ďakujem za rady.
|
|
![]() |
|
RaCa ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Nováček ![]() Přihlášen: 06.kvě.2006 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCAD 2006 Stav: Offline Bodů: 27 |
![]() |
Mohu Vám nabídnout převod? Mám Corel i AutoCAD.
|
|
RaCa
|
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Ďakujem mnohokrát za ponuku. Už mi to previedol kamarát.
PS: Ak by niekto našiel ten funkčný Viewer, prosím dajte vedieť.
|
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
Jenom jsem zkusil zadat do vyhledávače convert cdr to dwg...
http://www.freedownloadscenter.com/Best/convert-dwg-cdr.html |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
RaCa ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Nováček ![]() Přihlášen: 06.kvě.2006 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCAD 2006 Stav: Offline Bodů: 27 |
![]() |
Zkusil jsem jiný vyhledávací řetězec (cdr to dwg nebo cdr2dwg) a dovedlo mne to na stejnou stránku. Po hlubším prozkoumání ale zjistíte, že na převod z CDR do DWG tam není žádný prográmek :D
Upravil RaCa - 25.říj.2006 v 15:12 |
|
RaCa
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,180 sekund.