Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Pepa ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: LT 2014 CZ Stav: Offline Bodů: 445 |
![]() Zasláno: 07.lis.2006 v 08:32 |
Zdravím vespolek. Při přechodu na "velký" Autocad2007 mám problém - přes MOŽNOSTI - SOUBORY - SOUBORY UŽIVATELSKÝCH ÚPRAV - SOUBOR UŽIVATELSKÝCH ÚPRAV SPOLEČNOSTI jsem načetl cui soubor z LT2007, panely se korektně načetly včetně všech ikon (i k nim jsem zadal cestu), příkazy fungují, ale při otevření okna pro úpravu uživatelských rozhraní (_.cui) je PODNIKOVÝ SOUBOR CUI jen pro čtení. Nevíte jak ho zpřístupnit pro editaci?
Navíc roletové nabídky, které jsou součástí uživatelského souboru cui, se nacpaly na pozice před hlavní rolety. Zkusil jsem v možnostech - sobory - ... uvolnit a znovu zadat cestu k hlavnímu souboru acad.cui, ale to nepomohlo. Díky |
|
Pepa
|
|
![]() |
|
Pepa ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: LT 2014 CZ Stav: Offline Bodů: 445 |
![]() |
tak jsem uživatelský soubor cui z možností vyhodil a načetl ho přes _menuload a zdá se to OK.
Rozhraní CUI mě fakt nepřestává překvapovat. Zlatý časy MNS.. |
|
Pepa
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
Ale vždyť MNU a MNS lze používat v novějších AutoCADech doteď... a taky to tak dělám neboť CUI ještě není odladěno :)
|
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2574 |
![]() |
Já nevím, jak u Vás, ale když ho načtu (i přes menuload), tak se z něj automaticky udělá (fuj) CUI
|
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,352 sekund.