Děkujeme za účast na konferenci CADfórum 2025 - archiv s prezentacemi rozešleme do 6.10.
Přes 119.500 registrovaných u nás, celkem 1.102.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a
proměnné prostředí AutoCADu.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Pepa ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: LT 2014 CZ Stav: Offline Bodů: 445 |
![]() Zasláno: 01.bře.2007 v 08:21 |
Zdravím ve spolek a obracím se s problémem. Mám ADT2007 (včetně SP), nad ním CADKON DT+ a CADKON 2D, v PC Win2000Pro. Doteď jsem používal ADT jako "holý" autocad, nebo Cadkon 2D, kde (snad) vše funguje jak má. Teď je trochu času, chtěl jsem tedy začít objevovat výhody ADT, ale mám smůlu, resp. několik problémů:
1) při pokusu vybrat jakýkoli nástroj z nástrojových palet se objeví hláška NELZE SPUSTIT NÁSTROJ. TŘÍDA NENÍ ZAREGISTROVÁNA. Objevuje se při spuštění ať ADT, či CADKONU DT. 2) při pokusu začít kreslit stěnu (_AecWallAdd) ADT spadne s hláškou viz připojený obrázek. Taktéž v ADT i v DT Budu muset vše přeinstalovat, nebo je jiné řešení? Děkuji |
|
Pepa
|
|
![]() |
|
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1620 |
![]() |
mne se to kdysi stalo u starsi verze, pomohla tehdy jedine plna reinstalace... u verze 3.3 si dokonce pamatuji, ze bylo treba po odinstalovani jeste manualne mazat soubory a cistit registry...
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
Pepa ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: LT 2014 CZ Stav: Offline Bodů: 445 |
![]() |
tak to je to, co jsem nechtěl slyšet a čeho jsem se obával
![]() |
|
Pepa
|
|
![]() |
|
Jiří Plávek ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 10.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: Revit Stav: Offline Bodů: 134 |
![]() |
Možná vám to způsobuje ten Cadkon. Nebo vidím v příbuzných tipech odkaz na tip 4418. Ten by to mohl řešit.
|
|
![]() |
|
![]() |
bohužel nejsem VIP :-(
2D cadkon mě taky napadl, odinstalovat ho zkusím, jak budu mít chvíli, ale moc tomu nevěřím, ADT padá i když není CADKON spuštěn |
|
Pepa
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1620 |
![]() |
jeste nez zacnete preinstalovavat, zkuste si prepnout uzivatelsky profil na nejaky vychozi, co vznika po instalaci adt, pak ho zrestartujte a mozna ze vam to pojede
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
![]() |
tak bohužel, asi opravdu nezbyde nic jiné než reinstal..I tak děkuji
|
|
Pepa
|
|
![]() |
|
Narlen ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 19.led.2007 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: ADT2007+CADKON-DT+, CADKON 2D 2007, Atlas DMT 4.20 Stav: Offline Bodů: 41 |
![]() |
Co máte za grafickou kartu? SPolehlivě nám to padalo na Radeonech 8500/9100... mě i na X600XT, ale postupně s novými ovladači se to vyřešilo. S Catalyst 7.2 mi to nepadá vůbec.
|
|
J.R.
|
![]() |
|
![]() |
Radeon 9600. Stáhnul jsem nové ovladače, ale nepomohlo to. Smůla...
|
|
Pepa
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
Narlen ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 19.led.2007 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: ADT2007+CADKON-DT+, CADKON 2D 2007, Atlas DMT 4.20 Stav: Offline Bodů: 41 |
![]() |
Nebranim se, jen konstatuji ze se starsimi Catalysty jsem si uzival tak 8 kritickych chyb denne na grafikach od ATi ;)
|
|
J.R.
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,250 sekund.