ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Přes 123.000 registrovaných u nás, celkem 1.126.000 registrovaných (CZ+EN). Tipy pro AutoCAD 2027, pro Inventor 2027 a pro Revit 2027. Nový Kalkulátor nosníků, Spirograf generátor a Regresní křivky v sekci Převodníky. Kompletní příkazy a proměnné AutoCADu 2027.
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na emea.support.arkance.world
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoDynamická simulace ohybu plechu

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Tirsor Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 05.říj.2006
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
AutoCAD2007, Inventor11
Stav: Offline
Bodů: 13
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Dynamická simulace ohybu plechu
    Zasláno: 30.srp.2007 v 08:26
Chtěl jsem v dynamické analýze nasimulovat ohyb plechu, ale neúspěšně. Zajímá mě chování plechu při průchodem válcovací tratě (náběhy mezi dopravníky apod.) Vytvořil jsem plech 3x1000x3000 a na kratší straně jej přivařil k pevné součásti. V dynamické simulaci jsem dal spoj "Svaření" a zapnul gravitaci. Plech se neohnul. Přidal jsem sílu na převislý konec plechu, ale výsledek byl stejný. Dělám něco špatně, nebo dynamická simulace neumí pracovat s deformací materiálu?
Zpět nahoru
Mambo Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 29.led.2007
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
Inventor 2010 student
Stav: Offline
Bodů: 48
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.srp.2007 v 16:05
Pokud vim tak neumi, jedine lze data zatizeni exportovat do pevnostni analyzy.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9337:VIPTabulka poloměrů ohybu pro rozvin plechu dle DIN 6935.
Tip 13956:VIPJak v rozvinech plechu popisovat i v českém Inventoru ohyby anglicky?
Tip 12109:Jak natrvalo vypnout osy ohybu plechu ve výkresu Inventoru?
Tip 8511:České názvy v tabulce ohybů plechu v Inventoru.
Tip 6994:Jak zadat K-Faktor ohybu plechu?
Tip 5834:Rychlé popsání ohybů plechové součásti Inventoru.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,273 sekund.