Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.099.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Tomi ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 06.lis.2006 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCad 2006 Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() Zasláno: 08.lis.2007 v 19:16 |
Dobrý den,nevíte někdo kde sedá sehnat nějaký prohlížěč .SLD souborů?Když programuji CNC na řezání molitanu,tak program vytváří soubory s příponou .SLD.Občas hledám nějaký soubor a hodil by se mi náhled.
Jedná se o CAD slide formát.Je k dispozici program CADSlide 1.5,o kterém všude píší,že to umí,ale moje .sld neotevře. Poradíte někdo? Dík Tomi 81 |
|
![]() |
|
Miroslav Harant ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Stav: Offline Bodů: 97 |
![]() |
Bohužel zřejmě neexistuje nic na přečtení *.sld, budete se muset spolehnout pouze na CAD otevření snímku _vslide...
|
|
Miroslav Harant
ADT 3.3 / Win 98 SE |
|
![]() |
|
vbehun ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: Autocad R10 >> Autocad 2023 / altern. QCad Prof. Stav: Offline Bodů: 1252 |
![]() |
Samozřejmě existují programy k prohlížení slidů (*.sld) a knihoven snímků (*.slb) - problém bude v tom, že doba slávy snímků již uplynula a jsou to vesměs programy pro DOS.
Sám jsem používal (dosovský) program SLDMAN (zdarma, ještě jej mám schovaný). ---edit--- 1) Jistě existují i programy pod Windows, nepř. vámi zmíněný CadSlide od Etecadu, ale za ten chtějí 30 $. 2) Ne všechno s příponou "SLD" je Autocad Slide - může to být cokoliv jiného (např. Xn view show). Zkuste se podívat do hlavičky souboru. Upravil vbehun - 09.lis.2007 v 11:48 |
|
![]() |
|
Petr1 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 23.říj.2005 Lokalita: ČR (PA) Používám: LT 2004, 2007, ElProCadLT Stav: Offline Bodů: 11 |
![]() |
Dovolil bych si upozornit na slidemanager, který kromě toho, že vytváří knihovny snímků, tyto snímky v malém náhledu ukazuje. Třeba by vám to stačilo.... |
|
![]() |
|
vbehun ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: Autocad R10 >> Autocad 2023 / altern. QCad Prof. Stav: Offline Bodů: 1252 |
![]() |
Nebo ještě jsem našel CADieu Viewer - pro Windows
--- Viewer + Slide library manager in one. Previews R13/14/2000's dwg, dwt, sld, slb, ,bmp, gif, jpg, pcx, tif, lsp, rtf, and any text files --- Blíže viz http://software.geocomm.com/scripts/cad/ ---- Velmi dobrý - a funguje. |
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
To CADieu jsem taky kdysi stáhnul
e-mail autora: lintangd@geocities.com
a (občas) používám dodnes.
|
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
![]() |
To Ferdinand: Oba výše zmíněné odkazy na Cadieu Viewer jsou funkční.
To Petr1: SlideManager je bohužel program pro DOS. |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21978 |
![]() |
Předěláme naši starší SLDview aplikaci na .NET a pošleme ji na Download.
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21978 |
![]() |
Xanadu SLDview (bezplatná aplikace) je ke stažení na stránce Download. (vyžaduje .Net Framework)
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,211 sekund.