Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.097.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
Stránka <12 archiv |
Autor | |
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
Pokud Vám nebude stíhat grafika, tak si dokoupíte za pár stovek další grafickou kartu do PCI portu. Pod jakým OS to pojede? Patrně WiVi, že?
|
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
Baranak ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() Přihlášen: 24.čer.2006 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCAD2008,Solid Edge,SW2012 Stav: Offline Bodů: 25 |
![]() |
Jak velké sestavy se na tom budou tvořit? Pro výuku mi 1G RAM stačil, ale větší sestavy se sekaly.
|
|
![]() |
|
psl1 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 06.kvě.2008 Lokalita: Slovensko Používám: AutoCAD2005, ProgeCAD2008 Stav: Offline Bodů: 6 |
![]() |
no tak, ludia, ved aspon nieco mi k tomu napiste
|
|
![]() |
|
psl1 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 06.kvě.2008 Lokalita: Slovensko Používám: AutoCAD2005, ProgeCAD2008 Stav: Offline Bodů: 6 |
![]() |
Dobry den,
poradte mi prosim, ci mi bude stacit tento noteboook: http://shop.conecom.sk/?Mode=Sti&StiId=96424
KE270EA 6820s T5870 2,0GHz 1G 250G DVD±RW 17WXGA+ WL BT VBu
na pracu v 3D programoch. Inventor a podobne.
Bojim sa hlavne tej grafiky :
ATI Mobility Radeon X1350 128MB dedicated up to 384MB shared
Bude mi to stacit? Pripadne poradte nieco ine.
Dakujem
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Příbuzné CAD tipy: | ||
Tip 3578: | ![]() ![]() | Při chodu na baterie je na notebooku AutoCAD/Inventor/Revit/Max pomalejší. |
Tip 4386: | ![]() ![]() | Mohu legálně provozovat druhou kopii AutoCADu na mém dalším PC? |
Odpovědět ![]() |
Stránka <12 archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.