ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Jak novinky řešení Autodesk a ARKANCE ovlivní budoucnost stavebnictví
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoChyba pri otváraní súboru

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Buba Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 05.říj.2005
Lokalita: Slovensko
Používám:
AEC Collection
Stav: Offline
Bodů: 1692
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Chyba pri otváraní súboru
    Zasláno: 03.zář.2008 v 10:33
Původně odeslal(a) Peter Jirat Peter Jirat napsal(a):

Ctrl+C / Ctrl+V do nového výkresu (s vkládacím bodem)?

Toto je tiež riešenie, len sa mi nechcelo nanovo vkladať rozvrženia (síce sa to dá naraz), pozapínať všetky hladiny, aby som v pôvodnom žiaden objekt nezabudla.... Ale aj zaň ďakujem.

Objavila som ten zádrhel a súbor začal fungovať normálne. Uvádzam to len ako príklad ak sa niekomu stane niečo podobné.
Objavila som v súbore externú referenciu DGN. Keď som ju odpojila a súbor znovu uložila, tak začal fungovať normálne. BINGO...
Pravdepodobne A2007Lt ignorovala správnym spôsobom to DGN, keďže (aspoň myslím) tento formát nepodporuje a nepozná. Preto dokázala súbor otvoriť normálne. A2009 síce formát DGN podporuje a pozná, ale asi nie tak celkom. Všetko asi súvisí s dohodami u konkurencie.
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2021, Revit ->2022
Bodů: 3944
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.zář.2008 v 16:03
Ctrl+C / Ctrl+V do nového výkresu (s vkládacím bodem)?
Zpět nahoru
Buba Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Používám:
AEC Collection
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.zář.2008 v 15:49
Otvorila som u kolegu súbor na nižšej verzii AutoCADu 2007Lt, bez problémov súbor otvoril, bez chýb. Uložil mi ho pod novým menom, skúsila som ho otvoriť pod mojou 2009 full a zase mi AutoCAD spadol. Robí to len tento jeden súbor. Čo s ním môže byť?
Stalo sa to už niekomu?
Zpět nahoru
Ferdinand Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD2004 (EN) na Windows XP
Bodů: 1906
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.zář.2008 v 15:34
Nepomohlo ani uložení do nižší verze? Případně zkusit otevřít v programu ACAD(r.14...)?

Upravil Ferdinand - 02.zář.2008 v 15:35
-FerTh-
Zpět nahoru
Buba Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Používám:
AEC Collection
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.zář.2008 v 13:45
Robí to len jeden súbor. Ostatné mi fungujú normálne.
Zpět nahoru
Ferdinand Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD2004 (EN) na Windows XP
Bodů: 1906
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.zář.2008 v 13:05
viz Asociace přípony dwg (ve Windowsech)
-FerTh-
Zpět nahoru
Buba Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Používám:
AEC Collection
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.zář.2008 v 12:10
Stalo sa prosím niekomu niečo podobné, prípadne mi viete poradiť, ako mám opraviť súbor, keď sa mi deje nasledovné?

Keď spustím AutoCAD a súbor otvorím z Explorera dvojklikom, tak ho otvorí bez problémov.
Keď ten istý súbor chcem otvoriť z Explorera bez spusteného AutoCADu, tak mi hodí okno AutoCAD ukončení s chybou -> 637b7e2fh.

Súbor nechám opraviť, nenájdu sa žiadne chyby, uložím ho pod iným menom a keď ho chcem otvoriť z Explorera, tak sa normálne spustí AutoCAD, začne sa otvárať súbor a potom mi hodí okno AutoCAD ukončení s chybou -> 637b7e2fh.
Keď naštartujem AutoCAD a cez menu si otvorím daný súbor, tak ho otvorí bez problémov.
Keď ho uložím pod iným menom, tak sa správa rovnako zle, t.j. nepomôže uloženie pod iným menom.
Založím nový výkres, tento doň vložím cez insert a Rozložený, uložím a zas opísané správanie.

Čo to prosím môže byť? A ako to odstrániť? Robí to len s týmto jedným súborom. Iné idú normálne. Ako ho mám opraviť, aby to zas fungovalo normálne?
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6072:VIPVypnutí zobrazování ZIP souborů jako složek ve Windows.
Tip 5163:VIPBezplatná podpora rastrových formátů ECW, MrSID, JPEG2000, DEM pro AutoCAD, LT, ADT, Civil 3D...
Tip 3596:Jak automatizovat uložení rozvržení do samostatných DWG výkresů?
Tip 246:Nefungující dialogy příkazů, výběru souborů a příkaz PLOT.
Tip 12113:Při prvním spuštění vyžaduje CAD produkt aktivaci sériovým číslem, ale váš Account nabízí jen volbu Přihlášení, sériové číslo chybí.
Tip 6252:Jak převést DWG výkres AutoCADu do formátu CDR pro CorelDRAW?

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,227 sekund.