Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.097.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Autor | ||
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() Zasláno: 27.lis.2008 v 13:28 |
|
Tak mi to nedalo na základě jednoho příspěvku abych nezaložil toto téma, které tu určitě ještě není.
Přihoďte případně další perly, ať se o nás technicích neříká, že jsem takoví placatí a bez humoru.
UPOZORNĚNÍ: Toto vlákno může obsahovat výrazy neslušného charakteru, které ale nebyly napsány ve smyslu plnění svého účelu a poškození libovolného subjektu či osoby. Upravil PepaR - 27.lis.2008 v 14:01 |
||
![]() |
||
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
|
|
||
![]() |
||
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
|
No ale neviem, neviem, či to pán Michl povolí. Neslušné výrazy sú zakázané. Leda, že by povolil jednu výnimku, aby sa prepracovaní CAD fóristi pobavili. :)
|
||
![]() |
||
josefk ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 02.srp.2007 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCad LT 2010, Cadkon 2011 Stav: Offline Bodů: 81 |
![]() |
|
Taky jsem toto slovo v jedné odpovědi napsal. Oni jsou na té klávesnici dvě písmena, která změní význam hned vedle sebe a lehce dojde k překlepu.
|
||
![]() |
||
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
|
Vím o tom, proto to upozornění výše. Překlepy jsou nádherná věc, ale v určitých kontextech jsou docela humorné a snad pan Michl přivře oči.
Upravil PepaR - 27.lis.2008 v 14:27 |
||
![]() |
||
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
|
Lepší by znělo "Vím otok..." anebo "Víko tom..."
|
||
-FerTh-
|
||
![]() |
||
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
|
Vidíte a už je to tady.
PS: Nenapsal jsem to schválně. Upravil PepaR - 27.lis.2008 v 14:28 |
||
![]() |
||
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1803 |
![]() |
|
Také zajímavá část textu.
Těch překlepů člověk provede dosti, kolikrát se mi stane, že text o dvou větách upravuji i pětkrát. Upravil zdrk - 28.lis.2008 v 11:23 |
||
![]() |
||
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
|
|
||
![]() |
||
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1803 |
![]() |
|
A nemam náhodou pravdu - pro jistotu jsem to již opravil.
|
||
![]() |
||
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
|
Ešte že nemôžte opraviť svoj citát v mojom príspevku. :)
|
||
![]() |
||
![]() |
|
U Vás je to z mého hlediska jednoduchý, nemůžu ukázat žádný případný překlep (tedy pokud nebude do očí zářící).
Upravil zdrk - 28.lis.2008 v 13:02 |
||
![]() |
||
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
|
Tak k čemu je tohle téma, když všechny ty překrásné překlepy honem opravíte?
|
||
-FerTh-
|
||
![]() |
||
Kackac ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 11.úno.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD Stav: Offline Bodů: 469 |
![]() |
|
Alespoň v citacích, že zůstanou...:)
|
||
Kackac
|
||
![]() |
||
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
|
O tom, že jsem překlepové prasátko vím, ale ono je to těžké neboť stále bojuji se všemi 10. Nicméně děkuji Vám za to, že jste to na mě vytáhl, čekal jsme, že Ferdinand bude ten kdo mě bací přes prsty první ;).
PS: Sám jste si ale pěkně naběhl :).
|
||
![]() |
||
slasid ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 31.říj.2005 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD LT 2021 Stav: Offline Bodů: 324 |
![]() |
|
Jo jo JSME a JSEM to delam taky porad :-) Upravil slasid - 28.lis.2008 v 16:27 |
||
![]() |
||
![]() |
|
Já vím, to se stává, a bohužel čím dál tím častěji. Ručičky nějak nechtějí poslouchat, píší si co chtějí.
A též trochu poupravené pořekadlo "Za blbost a drzost se platí" |
||
![]() |
||
![]() |
|
Již dlouhou řadu let (? - 15 ?) píši pouze 2ma prstama... A na svou omluvu budiž dáno, že českou gramatiku jsem se neučil ve škole, nýbrž v životě a nejsem ani české, ani slovenské národnosti.
![]() To PepaR:
Neporozuměl jsem tomu Vašemu "PS: Sám jste si ale pěkně naběhl :). " Upravil Ferdinand - 02.pro.2008 v 11:28 |
||
-FerTh-
|
||
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,195 sekund.