Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
Stránka <1234> archiv |
Autor | |
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
Pro šrafy je nejdůležitější cesta:
C:\Documents and Settings\Petr Horák\Data aplikací\Autodesk\AutoCAD LT 2009\R14\csy\support\acadlt, tam je nutno zkopírovat obsah složky
CAD_standardy_1_4.rar\Documents and Settings\ProfilXYZ\Data aplikací\Autodesk\AutoCAD XYZ\RXY.Z\csy\Support. Upravil PepaR - 08.čer.2009 v 10:19 |
|
![]() |
|
garret ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 13.říj.2008 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutocCAD 2009 LT Stav: Offline Bodů: 13 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
Ještě prosím tyto cesty ověřte v nastavení samotného AutoCADu, menu: Nástroje - Možnosti, záložka Soubory.
|
|
![]() |
|
garret ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 13.říj.2008 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutocCAD 2009 LT Stav: Offline Bodů: 13 |
![]() |
Myslíte uživatelský profil (účet ve windows)? Mám jediný účet na počítači. Navíc když při tisku otevřu nějaký ctb nebo stb soubor tak se mi otevře taky v tomhle umístěním tudíž podle mého by měla být cesta správná.
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Chyba může být i ve zvoleném profilu, jste si jist jeho správným výběrem?
|
|
![]() |
|
![]() |
Udělal jsem to podle návodu v pdf souboru. Zkopíroval jsem adresáře, které byly uloženy v archivu na C:\Documents and Settings\Můj profil\Data aplikací\Autodesk\AutoCAD LT 2009\R14\csy (přepsal se tedy obsah v adresářích Plotters, Plot styles a Support. Pak jsem obdobně překopíroval potřebné soubory sem C:\Documents and Settings\Můj profil\Local Settings\Data aplikací\Autodesk\AutoCAD LT 2009\R14\csy.
Nakonec jsem na C:\ zkopíroval adresář CAD standarty a v nastavení autocadu jsem uvedl potřebnou vyhledávací cestu k podpůrným souborům. |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
A do které cesty jste prosím šrafy kopíroval?
|
|
![]() |
|
![]() |
Děkuji za pomoc.
Postupoval jsem podle návodu, čáry se mi podařilo načíst. Bohužel nové šrafy se mi ve výberu nezobrazují. |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
CAD standardy fungují i pro AutoCAD LT, je to jen balík uživatelských souborů, který můžete použít prakticky v libovolné verzi AutoCADu.
Pokud chcete implementovat CAD standardy do AutoCADu LT, stáhněte si prosím CAD standardy v podobě archivu a podle pokynů, které najdete v PDF souboru je nainstalujte.
|
|
![]() |
|
![]() |
A pokud bych chtěl využít aspoň těch šraf a čar, co musím provést?
|
|
![]() |
|
Sedláček ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 15.dub.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCad 2024 LT Stav: Offline Bodů: 384 |
![]() |
V LT můžete využít pouze definice čar a šrafů, případně bloky.
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21908 |
![]() |
Ano, jen v AutoCADu a jeho profesních verzích, LT tuto funkci nemá.
Viz porovnání LT x plný AutoCAD:
|
|
![]() |
|
![]() |
Mám možná takový trochu hloupý dotaz:
CAD standarty fungují pouze pro Autocad plný, ne LT verze, že? |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21908 |
![]() |
...podstatná je právě ta část za "atd." (v této diskuzi je to však off-topic).
|
|
![]() |
|
rychetsky ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 09.bře.2009 Lokalita: ČR (VY) Používám: AutoCAD 2019, Inventor 2019, SolidWorks 2019 Stav: Offline Bodů: 313 |
![]() |
To...že pokud to není VIP tip, tak je přístupný všem je velký omyl.
Pokud se chci v práci podívat na jakýkoli tip, tak mi to pokaždé napíše >
Váš přístup k tipům je omezen. Kontaktujte...atd.
|
|
![]() |
|
Peter M. ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 15.srp.2006 Lokalita: ČR (ZL) Používám: AutoCAD 2013, Revit 2010, Inventor 2013 Stav: Offline Bodů: 334 |
![]() |
TAK TOMU RIKAM super rada, DIIIIIK, je to tam.
( mimochodem - ten tip fakt nemam pristupny ) |
|
Peter M.
|
|
![]() |
|
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1803 |
![]() |
ad. 1 - Ten tip je přístupný dá se řící pro všechny. ad. 2 - Jestli tam je obláček nebo otazník je jedno, jde pouze o novější verzi cadu. Jinak smažte soubor GGmenu.mnr. A poté spustit znovu cad. Upravil zdrk - 20.dub.2009 v 09:44 |
|
![]() |
|
Peter M. ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 15.srp.2006 Lokalita: ČR (ZL) Používám: AutoCAD 2013, Revit 2010, Inventor 2013 Stav: Offline Bodů: 334 |
![]() |
1. nemam pristup k tipum
2. nemam tam smajliky ani oblacky, nybrz otazniky |
|
Peter M.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka <1234> archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,398 sekund.