Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.093.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Radim Cech ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (MS) Používám: Autodesk Civil 2020 Stav: Offline Bodů: 848 |
![]() Zasláno: 02.čvc.2009 v 15:33 |
Dnes mi byla doručena zásilka s CIVIL 3D 2010. Jak to vypadá s CountryKit? Nebo už je v té krabičce?
Upravil Radim Cech - 02.čvc.2009 v 15:34 |
|
R.C.
OSTRAVA |
|
![]() |
|
martinfolber ![]() ARKANCE support ![]() Přihlášen: 26.dub.2007 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD Civil 3D Stav: Offline Bodů: 1642 |
![]() |
Zdravím vás pane inženýre,
v krabičce není. Oficiální český CK je ke stažení zde http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/index?siteID=123112&id=7271531&linkID=9240698#2010 Průběžně pracuji ale na našem vlastním. |
|
Martin Folber
|
|
![]() |
|
Radim Cech ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (MS) Používám: Autodesk Civil 2020 Stav: Offline Bodů: 848 |
![]() |
A ten oficiální český je v pořádku a nebo to má nějaké "mouchy"? A co instalace k již nainstalovanému CIVIL 2009? Nehrozí nějaké "kolize"?
|
|
R.C.
OSTRAVA |
|
![]() |
|
martinfolber ![]() ARKANCE support ![]() Přihlášen: 26.dub.2007 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD Civil 3D Stav: Offline Bodů: 1642 |
![]() |
Řekněme, že se nese v duchu minulých CK s drobnými úpravami. Mám nainstalovanou předposlední betu a na ní nemůžu CK vyzkoušet, ale 2009 je v pořádku, nijak jí to neovlivnilo.
|
|
Martin Folber
|
|
![]() |
|
topocad ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCAD/Civil3D 2007-23 Stav: Offline Bodů: 113 |
![]() |
Dobry den,
bohužel <The Page You Were Looking for Was Not Found>... <rl> |
|
![]() |
|
![]() |
Zkuste to ještě jednou. Odkaz by měl být v pořádku.
|
|
Martin Folber
|
|
![]() |
|
![]() |
Mně odkaz funguje, stáhnul jsem vše, co bylo potřeba. Ale s instalací si počkám na zkušenosti aktivnějších a nedočkavých
![]() |
|
R.C.
OSTRAVA |
|
![]() |
|
liborhabrnal ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 02.lis.2006 Lokalita: ČR (MS) Používám: Civil 3d 2008 Stav: Offline Bodů: 37 |
![]() |
Kdy asi tak vidíte že ten váš vlastní CK bude ? děkuji
|
|
![]() |
|
![]() |
Zdravím Vás,
pokud to půjde, tak to zkusím zvládnout do měsíce. Ale zatím můžete používat ten oficiální. |
|
Martin Folber
|
|
![]() |
|
sandanus ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 17.bře.2009 Lokalita: Slovensko Používám: civil 3d Stav: Offline Bodů: 9 |
![]() |
contry kid pre 2010 mi nefunguje , nie je tam žiadný súbor len inštalačný program, neviete čo stým |
|
![]() |
|
![]() |
Dobrý den, úplně vám nerozumím. Country Kit se instaluje tím instalačním programem. Nelze spustit?
|
|
Martin Folber
|
|
![]() |
|
sandanus ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 17.bře.2009 Lokalita: Slovensko Používám: civil 3d Stav: Offline Bodů: 9 |
![]() |
prebehne instalácia ale ked dám v civile zobraziť napr. povrch tak mám len typ štandart a nic iné
žiadné preferencie, šablóny ako v 2009, kde si si vybral ako zobraziť povrch |
|
![]() |
|
![]() |
Přes tlačítko Nový, musíte otevří dialog pro výběr šablony a tam vybrat _AutoCAD Civil 3D 2010 CZ.dwt. Doufam. že ji tam máte.
|
|
Martin Folber
|
|
![]() |
|
liborhabrnal ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 02.lis.2006 Lokalita: ČR (MS) Používám: Civil 3d 2008 Stav: Offline Bodů: 37 |
![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
VĎAKA
![]() |
|
![]() |
|
matoms9 ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 09.led.2009 Lokalita: ČR (HK) Používám: Autocad, Civil 3D Stav: Offline Bodů: 23 |
![]() |
Dobrý den,
je již na světě Váš Countrykit? Jestliže ano, tak kde se dá najít? Díky |
|
![]() |
|
![]() |
Dobrý den,
omlouvám se. Mám teď rozpracováno více věcí najednou ale průběžně v tom pokračuji. Až bude, určitě dáme vědět. |
|
Martin Folber
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,504 sekund.