Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |||||
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21950 |
![]() Zasláno: 02.zář.2005 v 22:21 |
||||
Uživatelé Revitu 8 se subscription si mohou stáhnout a zautorizovat (už i nejen v USA) novou verzi Revit Building 8.1 (viz Download). Česká lokalizace pro Revit Building 8.1 a Revit Series 8.1 bude k dispozici ještě v průběhu září - sledujte www.cadforum.cz/revit |
|||||
![]() |
|||||
vknop ![]() Zasloužilý člen ![]() . Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 181 |
![]() |
||||
Nevím, nevím... Podle mě to tu nemá co dělat. Jednak za čas to bude naprosto neaktuální informace a krom toho dnešní (inteligentní) programy mají sledování nových verzí. Legální uživatelé nepotřebují reklamu v Cad fóru. Mě osobně tyhle příspěvky OBTĚŽUJÍ, stejně jako oznamování nových X-News a další ptákoviny. |
|||||
![]() |
|||||
Petr Bláha ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 27.čer.2005 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCAD R14=>2021 CZ, Revit B/A 7.0=>2021 CZ Stav: Offline Bodů: 571 |
![]() |
||||
Zdravím, nechci brát "vknop" právo na jeho názor, ale myslím si, že tato zpráva tu má co dělat.
Revit 8.1 měl být a byl distribuovám a autorizovám pouze pro Severní Ameriku a můžete se být jist, že domoci se možnosti i pro ostatní země, nebylo vůbec jednoduché. Jinak dobře míněná a prostá rada na závěr: pokud Vás zde něco obtěžuje, tak to nečtěte! |
|||||
![]() |
|||||
vknop ![]() Zasloužilý člen ![]() . Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 181 |
![]() |
||||
Děkuji, dobrá, ale bohužel nerealizovatelná rada. Pokud příjde notifikace, ať už mailem nebo RSS, tak ji prostě musíte přečíst a vyhodnotit její užitečnost. Ad Revit) Nemyslím si, že uživatelé (kolik jich asi bude v ČR?) jsou závislí na upozornění do Cad fóra... |
|||||
![]() |
|||||
administrator ![]() Admin skupina ![]() Přihlášen: 01.říj.2003 Stav: Offline Bodů: 49 |
![]() |
||||
Pan Novosad (alias vknop) má zřejmě nastaveny notifikace na všechna fóra a
téměř ve všech fórech se též vyjadřuje. Jeho příspěvek má sice málokdy
podobu praktické rady nebo dotazu (ani není registrovaným uživatelem většiny
jím komentovaných aplikací), ale pokud opakovaně neporuší pravidla konference,
nebudeme v jeho vyjádřeních bránit.
Diskuse o vhodnosti jednotlivých příspěvků ale prosím přesuňte na PM (soukromé zprávy), popř. směřujte přímo na administrátora tohoto fóra (viz Pravidla). Vladimír Michl |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
||||
To hodnocení (ne)vhodnosti beru, Pravidla jsem dlouho neviděl, takže příště přes PM. |
|||||
![]() |
|||||
Petr Bláha ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 27.čer.2005 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCAD R14=>2021 CZ, Revit B/A 7.0=>2021 CZ Stav: Offline Bodů: 571 |
![]() |
||||
Dovolím si poslední příspěvek, pak se již této diskuse nezúčastním, neb toto nikam nevede a mám důležitější věci na práci.
Nejdříve píšete, že to musíte číst, protože Vám chodí notifikace. Následně v podstatě kritizujete p.Michla za to, že si to nastavení neověřil, ale závěrem napíšete, že vlastně žádné notifikace nastaveny nemáte?! ... nevím, co si o tom mám myslet ... ![]() "Věřte nebo ne, ale bývá to vzájemné." jste si opravdu mohl odpustit. P.Michl patří do kategorie lidí, bez kterých by situace na CZ scéně CAD aplikací nebyla tam, kde je, a tuto skoro urážku si nezaslouží minimálně z pohledu obecné normy slušného chování. Samozřejmě být registrovaným uživatelem není podmínkou. Můžete to mít ve škole, v práci jako zaměstnanec apod., ale z Vašich výplodů zde ve fóru, člověk neví, co si má myslet. Soukromě bych Vás typnul na kategorii "chronický-prudič" a dle tónu Vašich příspěvků nechápu, proč vlastně používáte produkty Autodesku. Netvrdím, že jsou dokonalé a spousta věcí mě také vadí, ale je mnoho jiných konkurenčních produktů, tak je zkuste a třeba Vám budou vyhovovat lépe. Hezký den PS: Zajímal by mě názor jiných uživatelů fóra, zda si také myslí, že je tento příspěvek zbytečný. Prosím stručně ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
||||
|
|||||
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,402 sekund.