Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Jekuza ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 13.pro.2007 Lokalita: ČR (JM) Používám: Mechanical 2020,Inventor 2020 Stav: Offline Bodů: 53 |
![]() Zasláno: 27.čvc.2011 v 12:11 |
Dobrý den,
prosím o radu ohledně konfliktu stylů výkresové šablony. V Inventoru 2011 jsem problém řešil v nastavení projektu. V Inventoru 2012 nastavení není.
Děkuji za rady
|
|
![]() |
|
dusek ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 09.lis.2010 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor 2014 Stav: Offline Bodů: 901 |
![]() |
mám pocit, že toto se nám objevilo při přechodu INV 2010 -> 2011. Vyřešil jsem to kliknutím na Výzvu a zaškrtnutím již nikdy nezobrazovat. Pracujeme s tím už víc jak rok a žádný problém nenastal. :-)
|
|
Václav Dušek
|
|
![]() |
|
hoboj ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 22.led.2008 Lokalita: ČR (HK) Používám: NX; ProE; Creo; I13; AutoCAD2011, SurfCAM, EdgeCAM Stav: Offline Bodů: 811 |
![]() |
Dobrý den,
myslím si, že jak jste přešli na novější verzi, tak to co jste měli vychytané v I2010 a nastaveno v knihovně stylů (pozice, kóty,atd.), že se Vám to všechno neuložilo přímo do šablony.
Ono je lepší všechny knihovny stylů raději exportovat a zazálohovat, poté naimportovat do nové verze.
Myslím, že když to dáte nikdy zobrazovat, jak říká pan Dušek, tak že se nic nestane a že budete moci normálně pracovat a snad nepoznáte rozdíl. Knihovny se přenastaví a bude to v pohodě.
|
|
Vojtěch Visingr
|
|
![]() |
|
flesar ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 15.lis.2005 Lokalita: ČR (JČ) Používám: AIP 2009 Stav: Offline Bodů: 641 |
![]() |
Aktualizujte a uložte knihovnu stylů. Pak otevřete šablony jednu podruhé, aktualizujte v nich knihovny a uložte.
|
|
![]() |
|
Martin Madaj ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
ARKANCE support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 05.lis.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: Vždy aktuální verze Stav: Offline Bodů: 310 |
![]() |
Tuhle hlášku jsem zažil na různých počítačích i v rámci jediné verze AIP. Mám dojem, že se objevuje podle nálady Inventoru a podle tlaku vzduchu. Odkliknutí to řeší. :)
|
|
M.M.
|
|
![]() |
|
EuroTec ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Inventor 2016 Stav: Offline Bodů: 299 |
![]() |
Jak píše pan flesar šablona má jinou knihovnu stylů, než je aktuální. Někdo si jí upravil a nezaktualizovol ji v šabloně. Toť vše.
|
|
Milan Denk
EuroTec JKR |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21898 |
![]() |
Řešení je popsáno v Příbuzném tipu 8114.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,203 sekund.