Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.097.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
Stránka <12 archiv |
Autor | |
Topiarz ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 07.úno.2011 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Autocad Stav: Offline Bodů: 30 |
![]() |
Já mám s opravami úspěšnost tak napůl. Hlášení posílám většinou přes CAD Studio a tak půlka chyb co pošlu je opravená v service packu.
Co se týká PDF a DWF, tak na úřady nebo do podobných zkamenělých institucí posíláme taky jen PDF. S normálními investory si ale vyměňujeme DWF a používáme elektronické připomínky. Je to pro nás pohodlnější.
|
|
![]() |
|
Marián Mošať ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 31.kvě.2005 Lokalita: Slovensko Používám: Revit 2015, Civil 2015 Stav: Offline Bodů: 126 |
![]() |
Súhlasím, že PDF je štandardom, samozrejme, že aj my dokumentaciu odovzdávame v tomto formáte. Export do DWF z Autodesk aplikácii nám však poskytuje rozšírené možnosti - okrem spomínaného merania a pripomienkovania nepotrebujem nastavovať pre každý list inú veľkosť papiera, súbory sú menšie atď. To je ale nakoniec vecou názoru a vkusu každej firmy - vyjadrujem len svoj názor.
S čím ale nemôžem súhlasiť je, že AutoDesk chyby neopravuje. Ja mám osobnú skúsenosť minimálne z dvoch prípadov (pre Civil a Revit), že chyby, ktoré som hlásil cez CAD Studio boli v nasledujúcich updatoch odstránené. Ono to v tejto dobe prevládajúcich agilných metód vo vývoji software asi inak nepôjde, ako sa ako zákazník dožadovať na programátoroch čo chceme opraviť, zlepšiť a doplniť. A to si nerobím ilúzie, že spomínané chyby odstránili na môj podnet. |
|
MM
Revit 2015, Civil 2015 |
|
![]() |
|
statecny ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Revit, Plant 3D, Navisworks, Advance Steel,BIM 360 Stav: Offline Bodů: 516 |
![]() |
Zaslali jsme na Autodesk dotaz ohledně deformace písma s šířkovým faktorem při exportu do dwf a podle vyjádření Autodesku je nutné provést změny ve zpracován DWF a proto bude oprava provedena až v příští verzi.
|
|
Václav Statečný
Arkance Systems CZ s.r.o. |
|
![]() |
|
Adark ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 18.led.2007 Lokalita: ČR (JM) Používám: ADT 2012, Revit Arch 2012 Stav: Offline Bodů: 39 |
![]() |
Uff, rychlost vývojářů z Autodesku je zarážející... Kdyby mi takhle pracovali zaměstnanci ve firmě
tak by je asi denně bolel od boty zadek...
Design Review : Je to prostě hnůj - neinstalovat. Ale schodiště teď v Revitu je celkem povedená záležitost. Nepřišel jsem však na to proč se nedá vykazovat objem a plocha schodiště 2013? Nebo se pletu? |
|
Aleš
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka <12 archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,537 sekund.