Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
Stránka <12 archiv |
Autor | |
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() |
S common dialogem jsem měl věčné problémy při psaní aplikací v Accessu. Nakonec jsem se naučil volat ho přes API a je pokoj. Ukázky volání (pro Access) jsou např. na www.chrudim.cz/seiner
|
|
![]() |
|
Andrej ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 12.čvc.2005 Lokalita: Slovensko Používám: Autodesk Map 3d 2007, VIZ 2006, Civil 3D 2008 Stav: Offline Bodů: 177 |
![]() |
...škoda, že to nerobí automaticky. Načo sú všetky tie service packy.. ?? Hmmmm..... |
|
![]() |
|
SELM ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 25.lis.2005 Stav: Offline Bodů: 59 |
![]() |
Knihovny Dll, OCX a podobné se nekopírují automaticky, musí se vždy doinstalovat.
|
|
![]() |
|
Andrej ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 12.čvc.2005 Lokalita: Slovensko Používám: Autodesk Map 3d 2007, VIZ 2006, Civil 3D 2008 Stav: Offline Bodů: 177 |
![]() |
Ahojte.. Zase mám niečo.. Je to trápne...., keď si napíšem makro, ktoré nepracuje korekte..., kto mám tušiť čo treba všetko s ním "brať ". Neviete mi niekto poradiť, či tam niekde v možnostiach nieje možnosť aby sa pri ukladaní makra, viazali naň aj prípadné prvky ActiveX, prípadne nejaké knižnice *.dll Viem, ten *.gif mi tam nechýby, ale prečo si nerozumejú prvky common dialog control...., neviem.. Zatiaľ ďakujem... |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka <12 archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,195 sekund.