Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Šimon Holub ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 15.říj.2013 Lokalita: ČR (ZL) Používám: AutoCad 2014 , Revit 2014 Stav: Offline Bodů: 8 |
![]() Zasláno: 15.říj.2013 v 18:21 |
Dobrý den,
Chtěl bych se optat jestli byste nevěděly co mám dělat když při instalaci Revitu2014 my to hlásí : Sytém nemůže nalézt uvedenou cestu. Hledal jsem různě na internetu ale nic jsem nenašel... možná by za zmínku stálo také to, že v počítači už mám také AutoCad2014 protože jsem slyšel,že by to mohlo s problémem souviset ;) Tady jsem udělal výřez obrazovky abyste viděly jak asi to vypadá a co to asi píše ;) http://imgbank.cz/lva Předem díky za radu Šimon Holub
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21895 |
![]() |
Sice nejsem uživatelka, ale uvedený problém má většinou příčinou v antiviru nebo v předchozí havárii instalace. Nainstalovaný AutoCAD 2014 není problém, protože Revit i AutoCAD jsou součástí jedné sady - Autodesk Building Design Suite 2014 a jsou často instalovány dohromady.
Jde o Revit stažený ze studentského portálu?
|
|
![]() |
|
Šimon Holub ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 15.říj.2013 Lokalita: ČR (ZL) Používám: AutoCad 2014 , Revit 2014 Stav: Offline Bodů: 8 |
![]() |
Ano jsou to officiální verze...Oba jsou studentské verze...
staženo ze serveru http://students.autodesk.com/ ;) |
|
![]() |
|
![]() |
Už jsem asi přišel čím to bude....jak jste psal , že by to mohlo být havárií a opakovanou instalací...vzpomínám si, že se mi na první pokus instalace objevilo něco ve stylu , že to nahrává obsah... nicméně asi po dvou hodinách se nic nepohlo tak jsem omrknul internet, kde jsem zjistil ,že tento problém je častý. Aplikoval jsem řešení ,které bylo taky na internetu a zkusil jsem znovu instalovat...a v této chvíly jsem měl aktuální problém....
Nevěděl byste prosím jak to teď opravit a úspěšně nainstalovat Revit? S pozdravem Šimon Holub
|
|
![]() |
|
martin.biras ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 07.říj.2013 Lokalita: Slovensko Používám: AutoCAD, Revit, Navisworks Stav: Offline Bodů: 104 |
![]() |
Pravdepodobne problem bude ako
pisete v predchádzajúcej havárii inštalácie. Skúste Revit úplne odstániť z
počítača a zopakujte inštaláciu znova, tzn. vymažte aj skryté súbory
nachádzajúce sa na: C:\Users\vase_meno_uzivatela\AppData\Roaming\Autodesk\Revit\Autodesk
Revit 2014 C:\Users\vase_meno_uzivatela\AppData\Local\Autodesk\Revit\Autodesk
Revit 2014 |
|
![]() |
|
![]() |
ano ...provedl jsem...zopakoval jsem instalaci a jako po prvé se mi ukázalo okénko ...příprava obsahu Aplikace revit která tam byla asi 4 hodiny...ukazovala jakože něco dělá nicméně na Webu jsem se dočetl ,že to je problém , který je globální....tzn má ho více lidí...
Nevíte jak pomoci i s tímto?
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21895 |
![]() |
Pokud instalujete ze stažené verze Revitu a zvolil jste instalaci obsahu (knihovny), potřebuje jej Revit během instalace stáhnout z internetu. Pokud z nějakého důvodu instalační program nezíská připojení na internet (firewall, antivir, výpadek spojení, bezpečností nastavení MSIE), instalace se "zasekne".
Zkuste přidat *.autodesk.com do seznamu důvěryhodných serverů v Internet Exploreru a proveďte instalaci z Administrátorského účtu. |
|
![]() |
|
statecny ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Revit, Plant 3D, Navisworks, Advance Steel,BIM 360 Stav: Offline Bodů: 516 |
![]() |
Kromě přidání *.
|
|
Václav Statečný
Arkance Systems CZ s.r.o. |
|
![]() |
|
![]() |
ok vyzkouším ;)
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6201 |
![]() |
Dobrý den,
mě se docela osvědčilo stažení offline instalace pomocí některého z download manažerů. Je to sice pak pořádný balík, ale člověk se nemusí spoléhat na připojení.
|
|
![]() |
|
![]() |
takže kde bych měl offline instalace najít?
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6201 |
![]() |
Na studentském portále by měla být možnost Browser Download.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Viz různé metody stažení instalací CAD produktů:
|
|
![]() |
|
![]() |
Dobrý den...problém s revitem jsem již vyřešil...
Nicméně se objevil druhý a to s autocadem ... Nejde spustit protože to po mě chce aktualizaci....licenci mám na 3 roky jenže mi nefunguje můj klíč který mi byl zaslán na email...
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Zadal jste při instalaci správné sériové číslo a Product Key ze studentského portálu? Zkuste si vyžádat aktivační klíč znovu.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,236 sekund.