Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (PA)
Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline
Bodů: 1662
Zasláno: 15.čvc.2014 v 08:01
Konkrétní aplikaci neznám, ale problém je IMHO v operačním systému. Od Vist výše je zakázán uživateli zápis do Programs files.
Zkusil bych spustit AutoCAD jako správce a načíst menu. Já jsem přestal instalovat svoje nadstavby do instalační složky AutoCADu. Místo toho je instaluji do extra složek přímo na rootu a nastavuji do nich cesty a důvěryhodnost.
děkuji za odpověď, přístup do složky railcadu jsem si uvolnil, ale bohužel je tuteď problém s inicializací (viz. obr) s tím už si asi budu muset poradit sám, předpokládám, ještě jednou děkuji
Zdravím, měl jsem ten samý problém a když jsem spustil AC jako správce problém zmizel. Místo něj se ale objevil jiný. Nevíte někdo co s tím? předem díky za rady
Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru