Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
Stránka <12 archiv |
Autor | ||
Janek ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Stav: Offline Bodů: 69 |
![]() |
|
Však přesně tak to dělám a přesto mi to dělá jak jsem popsal nahoře. Mám teda LT2002...... |
||
J.V.
|
||
![]() |
||
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21899 |
![]() |
|
v ADT asi v místní nabídce tato volba není (ale není problém si ji tam doplnit) |
||
![]() |
||
Kroupík ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 09.kvě.2005 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 175 |
![]() |
|
Bezva, a jak to udelam? Docela ji pouzivam, tak bych mi to pomohlo |
||
Kroupík
|
||
![]() |
||
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21899 |
![]() |
|
pro postup si prosím napište na support@aac-solutions.cz
|
||
![]() |
||
Pepa ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: LT 2014 CZ Stav: Offline Bodů: 445 |
![]() |
|
jestli máte ADT do verze 2005 a nějaký holý CAD nebo LTčko, tak
koukněte do souboru acad(aclt).mnu (nebo mns) a porovnejte ho se
souborem *.mns od toho ADT, určitě zjistíte, co a kam do příslušného
souboru od ADTčka přikopírovat, když to je takové tajemství
![]() S verzí 2006 moc nepomohu, ještě ji nemáme, tam jsou nabídky nějak překuchané.. |
||
![]() |
||
Pepa ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: LT 2014 CZ Stav: Offline Bodů: 445 |
![]() |
|
ještě jsem zapomněl, radši si mns od ADT před úpravami zazálohujte, kdyby se vám něco "nepovedlo"
|
||
![]() |
||
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
|
"tajemství" to určitě není a přes support@aac-solutions.cz se tajemství snadno odhalí, ale jen nechceme suplovat práci, za kterou dostal zaplaceno někdo jiný (někteří uživatelé se snaží využít slev u jednoho dodavatele, ale následné služby pak čerpat na úkor dodavatele konkurenčního) PS: což též vysvětluje některé odmítavé odpovědi či neodpovědi na dotazy některých uživatelů CAD Fóra - nadále platí, že primární způsob technické podpory poskytované provozovatelem tohoto fóra, firmou AAC Solutions, je adresa support@aac-solutions.cz (viz Pokyny k fóru) |
||
![]() |
||
miro ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 19.srp.2005 Lokalita: ČR (PL) Používám: ACAD LT 2002, ACAD MD2010 Stav: Offline Bodů: 36 |
![]() |
|
To co poradil Pepa jsem také zkusil - výborná věc. Proti příkazu "pole" mohu objekty kopírovat v libovolném směru.
![]() |
||
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka <12 archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,344 sekund.