Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
Stránka <12 archiv |
Autor | ||
valík ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: AIS 9 CZ, ACAD Mechanical 2009 Stav: Offline Bodů: 82 |
![]() |
|
Moje podobná zkušenost. Po určité době s myší Logitech (mám tu nejobyčejnější Premium Optical Wheel Mouse M-BT58) přestal chodit posun scény v AutoCadu i Inventoru. Funkci stisku středního tlačítka převzala z nastavení nView Desktop Manager (graf.NVidia) ve své funkci "přepínat pořadí okna prostředním tlačítkem myši", která byla implicitní volbou. Posun na středním tl.pak nebyl funkční v žádné aplikaci, které jej jinak využívají. Nezmiňoval bych se o tom, toto nastavení u nVidia bylo i na předchozí stanici implicitní. Zajímavé, že na starém PC a zkraje i na novém to bylo zprvu funkční.
|
||
valík
|
||
![]() |
||
Mrázek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018 Stav: Offline Bodů: 1199 |
![]() |
|
Dovolte mi jen drobnou poznámku - i kdyby t fungovalo, vám se zdá mačkání kolečka pohodlné? Já jsem si funkci prostředního tlačítka pro posouvání přesunul na jedno boční - chvíli si na to člověk zvyká, ale ve finále je to pro mne pohodlnější, než mačkat poměrně "tvrdé" kolečko. |
||
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s. AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018 |
||
![]() |
||
Kamil Hronovský ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 23.bře.2005 Lokalita: ČR (HK) Používám: Civil 3D 2013 Stav: Offline Bodů: 254 |
![]() |
|
Na klasické myši s kolečkem jsem si na to zvykl. Tuhle jsem dneska
dostal poprvé na stůl jako novou, bohužel hned vadnou, takže nemůžu
vyzkoušet jiné tlačítko.
|
||
![]() |
||
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
|
taky nám to vadilo, takže dnes vždy myš nejdřív rozšroubujem a tu pružinku trošku přiohnem, aby to bylo pohodlné:) - dvě minuty práce, co se buhatě vyplatí:))
tohle je skutečně věc vkusu a zvyku každého... osobně bych považoval za nejergonomičtější mít defaultní chování kolečka (kolečkem "koukám"), a menu prostředního tlačítka myši (POP 0 - osnap) mít na nějakém dalším PŘÍMO DOSTUPNÉM tlačítku - zatím to, pokud vím, u Logitechu nastavit nejde...povedlo se to prosím někomu?...moc bych uvítal, kdyby to šlo:( |
||
Rostislav Říha
|
||
![]() |
||
Kamil Hronovský ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 23.bře.2005 Lokalita: ČR (HK) Používám: Civil 3D 2013 Stav: Offline Bodů: 254 |
![]() |
|
Dnes jsem na stůl dostal novou myšku, již funguje tak, jak má. První byla vadná.
|
||
![]() |
||
mirozav ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 04.lis.2005 Lokalita: Slovensko Používám: Autocad 2008 English Stav: Offline Bodů: 100 |
![]() |
|
Niekdy to robi aj driver.
Ja mam v robote Microsoft - uplne obycajna, netrebalo prevadzat ziadnu instalaciu a vsetko je OK! Na stredne tlacitko(kolecko) treba vynalozit uplne rovnaku silu, ako na hociktore ine tlac. ![]() Naopak doma som zmenil mys na Genius a tiez ma cakalo prekvapenie. Vsetko sice chodi (s nastavenim OFFICE), ale rolovanie napriklad v exploreri je hnusne pomale a nepomoze ani nastavenie (vacsie riadkovanie). A hnusne pomale je aj tym padom zoomovanie v Autocad.... ![]() Docasny liek: ked nerobim s autocad, tak odfajknem pouzivanie OFFICE. |
||
![]() |
||
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
|
Tak ji používejte dále ![]() Upravil Ferdinand - 14.úno.2006 v 13:08 |
||
-FerTh-
|
||
![]() |
||
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
|
_Zoomfactor .....nastavit na větší hodnotu |
||
-FerTh-
|
||
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka <12 archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,242 sekund.