Diskuzní fórum, poradna
 Diskuzní fórum, poradna
 ?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností
 Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi.
 Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
 Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi.
 Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
 | 
 | 
| Odpovědět   | Stránka <1234> archiv | 
| Autor | |
| alda   Zasloužilý člen   Přihlášen: 04.říj.2007 Lokalita: ČR (OL) Používám: AutoCADLT 2024 Stav: Offline Bodů: 113 |  Zasláno: 27.lis.2009 v 08:30 | 
| Tak, jako diskutér, jsem to zkusil připojit přes schránku fóra. Ještě jsem si s tím trochu hrál a chyba se objevovala při editaci Ribbonu, pokud si dobře pamatuji, v Ostatní I/Pojmenované pohledy. | |
|  | |
| alda   Zasloužilý člen   Přihlášen: 04.říj.2007 Lokalita: ČR (OL) Používám: AutoCADLT 2024 Stav: Offline Bodů: 113 |  Zasláno: 27.lis.2009 v 08:34 | 
| Aha. Tak nic. Tady je odkaz jinam. http://www.edisk.cz/stahni/25436/GGmenu.zip_66.18KB.html PS: teď se dívám že jsem ho tu už dával a odkaz vypadá jako funkční Upravil alda - 27.lis.2009 v 08:37 | |
|  | |
| PepaR   Profil člena Odeslat soukromou zprávu Najít příspěvky člena Navštívit stránky člena Přidat do seznamu známých CAD/BIM manager     Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6218 |  Zasláno: 27.lis.2009 v 09:26 | 
| 
   Děkuju, asi jsem ten předchozí odkaz přehlédl.
    | |
|  | |
| koutnak   TOP uživatel     Přihlášen: 20.bře.2006 Lokalita: ČR (MS) Používám: ACAD 2013; Cadkon+ MEP 2018 Stav: Offline Bodů: 474 |  Zasláno: 03.pro.2009 v 02:53 | 
| 
   Nainstaloval jsem si do ACAD 2010 GGmenu. Při načítání GGmenu.mnu se zobrazilo toto chybové hlášení:
 Netuším co vše se nanačetlo. Jak to zjistím? K dispozici je toto: | |
| 
     Radim Koutňák
     | |
|  | |
| alda   Zasloužilý člen   Přihlášen: 04.říj.2007 Lokalita: ČR (OL) Používám: AutoCADLT 2024 Stav: Offline Bodů: 113 |  Zasláno: 03.pro.2009 v 07:07 | 
| Zdravím To je přesně to co jsme zde řešily. Použijte soubor cuix z mého odkazu, nebo si GGmenu načtěte v ACADu2009 a vytvořený soubor cui zkuste načíst v 2010. Při vytváření cui vymažte položku Ostatní I/Pojmenované pohledy, která asi vytváří tu chybu. | |
|  | |
| PepaR   Profil člena Odeslat soukromou zprávu Najít příspěvky člena Navštívit stránky člena Přidat do seznamu známých CAD/BIM manager     Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6218 |  Zasláno: 03.pro.2009 v 07:20 | 
| 
   Díky aldo.
    | |
|  | |
| koutnak   TOP uživatel     Přihlášen: 20.bře.2006 Lokalita: ČR (MS) Používám: ACAD 2013; Cadkon+ MEP 2018 Stav: Offline Bodů: 474 |  Zasláno: 03.pro.2009 v 09:55 | 
| 

Díky Aldo. Já vím že se to tady už řešilo, proto jsem se sem obrátil. Na rovinu přiznávám, že do práce s CUI/MNU atd. jsem nepronikl a každý můj pokus o úpravy skončil nedobře. Takže rada "Při vytváření  . Na víc už ACAD2009 nemám nainstalovaný. Nakopíroval jsem si Váš CUIX a vymazal stávající MNR a zdá se, že je to funkční. Takže ještě jednou díky. Mám ale, snad poslední, dotaz. Dříve se tu psalo, že v menu je více příkazů než v panelech. U mě je to ale naopak. V menu mám jen to, co jsem poslal na obrázku minule. Kde zjistím, co všechno má v menu být? Právě se mé neproniknutí do tajů CUI projevilo. Při pokusu o nové načtení GGmenu.mnu se mi zobrazil i ribbon, kterého se nedokážu zbavit  . Upravil koutnak - 03.pro.2009 v 09:56 | |
| 
     Radim Koutňák
     | |
|  | |
| zdrk   TOP uživatel   Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1808 |  Zasláno: 03.pro.2009 v 10:16 | 
| 
 To řeší TIP 6054 - příkaz PÁSKARETZAVŘI. | |
|  | |
| koutnak   TOP uživatel     Přihlášen: 20.bře.2006 Lokalita: ČR (MS) Používám: ACAD 2013; Cadkon+ MEP 2018 Stav: Offline Bodů: 474 |  Zasláno: 03.pro.2009 v 10:21 | 
|  | |
| 
     Radim Koutňák
     | |
|  | |
| alda   Zasloužilý člen   Přihlášen: 04.říj.2007 Lokalita: ČR (OL) Používám: AutoCADLT 2024 Stav: Offline Bodů: 113 |  Zasláno: 03.pro.2009 v 10:42 | 
| S tím mazáním jsem si trochu zapřeháněl. Dělalo to problémy při tvorbě položek pásu karet v 2010. Tady jsou jednotlivé nabídky: http://www.edisk.cz/stahni/12355/GGmenu.ZIP_24.55KB.html (sakryš, furt mi nějak nejdou připojovat obrázky) Aktivní paleta nástrojů GG-menu je moje tu nehledejte. S cui/cuix jsem si taky nerozuměl dokud jsem nepotřeboval rozchodit GGmenu. | |
|  | |
| zdrk   TOP uživatel   Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1808 |  Zasláno: 03.pro.2009 v 10:54 | 
| 
   Tak rychle ještě jeden příspěvek a mělo by to jít.
    | |
|  | |
| alda   Zasloužilý člen   Přihlášen: 04.říj.2007 Lokalita: ČR (OL) Používám: AutoCADLT 2024 Stav: Offline Bodů: 113 |  Zasláno: 03.pro.2009 v 11:01 | 
| :-))) Díval jsem se do pravidel fóra a je to tam napsáno trochu jinak. Proto jsem se trochu snažil o povýšení na "diskutér". Díky | |
|  | |
| koutnak   TOP uživatel     Přihlášen: 20.bře.2006 Lokalita: ČR (MS) Používám: ACAD 2013; Cadkon+ MEP 2018 Stav: Offline Bodů: 474 |  Zasláno: 03.pro.2009 v 11:05 | 
| 
   Připojovat obrázky se mi daří jen tehdy, když pro tento účel přejdu z FF na IE. slasid se v reakci popis implementace GGmenu do 2010 ptá: "Timto postupem ale pouze pridate panely nastroju. Nebo i polozku do menu? Vsechny funkce GG menu totiz v panelech obsazeny nejsou, nebo ano?" A PepaR odpovídá: "Ne, mnoho funkcí je v roletovém menu. Bylo by zbytečné a nepřehledné rvát to do panelu nástrojů." Proto mne mate, že mám více funkcí v panelech než v roletovém menu. | |
| 
     Radim Koutňák
     | |
|  | |
| alda   Zasloužilý člen   Přihlášen: 04.říj.2007 Lokalita: ČR (OL) Používám: AutoCADLT 2024 Stav: Offline Bodů: 113 |  Zasláno: 03.pro.2009 v 11:16 | 
| Já používám Operu, tak budu zkoušet. Pokud vám jde o funkčnost nabídek v roletě, to neporadím. Moc je nepoužívám a 2010 mají kolegyně (a ty je nepoužívají vůbec). Ty obrázky byly z 2009 kde instalace proběhla bez problémů. | |
|  | |
| slasid   TOP uživatel   Přihlášen: 31.říj.2005 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD LT 2021 Stav: Offline Bodů: 324 |  Zasláno: 03.pro.2009 v 11:17 | 
| 
   No to se dle meho nevylucuje. PepaR pouze tvrdi ze v roletovem menu je spousta funkci, ktere by bylo neprehledne a zbytecne rvat do panelu nastroju. Ale nic o tom kde jich je vice  . S. | |
|  | |
| koutnak   TOP uživatel     Přihlášen: 20.bře.2006 Lokalita: ČR (MS) Používám: ACAD 2013; Cadkon+ MEP 2018 Stav: Offline Bodů: 474 |  Zasláno: 03.pro.2009 v 11:22 | 
| 
 Mě nešlo ani tak o funkčnost jako o to, že pro některé zřídka využívané funkce bych si nezobrazoval paletu, ale v případě potřeby si tu funkci vyvolal z menu. Ale v menu jsem tu danou funkci nenašel. A nebylo mi jasné, zda je to vlastnost GGmenu nebo jestli je to chyba implementace do 2010. | |
| 
     Radim Koutňák
     | |
|  | |
| PepaR   Profil člena Odeslat soukromou zprávu Najít příspěvky člena Navštívit stránky člena Přidat do seznamu známých CAD/BIM manager     Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6218 |  Zasláno: 03.pro.2009 v 13:30 | 
| 
   No úplný přehled nebo poměr funkcí v panelech nástrojů vs roletové menu jsme si nedělal. Chtěl jsem tou citovanou větou říct, že spoustu užitečných funkcí najdete v roletovém menu, neboť by bylo zbytečné je dávat do panelu nástrojů, když je potřebujete jen jednou za čas.
    | |
|  | |
| zdrk   TOP uživatel   Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1808 |  Zasláno: 03.pro.2009 v 14:10 | 
| 
   Stačí si případně (pokud se někdo nudí) z původního souboru MNU vytahat příkazy pro menu či panely a porovnat.
    | |
|  | |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
| Odpovědět   | Stránka <1234> archiv | 
| Přejít na fórum | Oprávnění fóra   Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru | 
Stránka byla vygenerována za 0,441 sekund.

AUTOCAD
 AUTOCAD INVENTOR
 INVENTOR REVIT
 REVIT CIVIL 3D
 CIVIL 3D FUSION
 FUSION 

GGmenu pro AutoCAD 2010
GGmenu pro AutoCAD 2010 Možnosti tématu
 Možnosti tématu koutnak napsal(a):
 koutnak napsal(a):