Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
Stránka <1 3456> archiv |
Autor | |
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6201 |
![]() |
Zdravím všechny účastníky,
doufám, že jste si to výtenčně užili a ve zdraví přežili. Už se těším na to cvičení a doufám, že se dočkáme reportáže včetně fotek.
Jen tak mimochodem mě napadlo, proč není možné přidávat fotky do profilů zde na CADfóru? Mohlo by se to udělat tak, že si to musí člověk nějak zasloužit. Třeba účastí na podobném srazu ;). Upravil PepaR - 28.lis.2008 v 15:24 |
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
Stanovili jsme přesný termín příštího setkání na "příště" a jednohlasně jsme odsouhlasili místo setkání - bude to "jinde". Případně je možno ještě upřesnit...
![]() 1. dojem: Nedám nikdy na 1. dojem. Postřehy: Všichni to byli samí mužové. Mezi náma byl pouze 1 kuřák, který trpělivě snášel výčitky na svou hlavu. Až na 3 pány všichni pili pěnivý mok český. Z Brna jsem odjížděl 27.11. 15:07, navrátil 28.11. 09:10. Utratil jsem celkem cca. 1600 Kč.
|
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6201 |
![]() |
To se mě nějak nezdá, 1 600,- za pití? A nebyla k tomu pití ještě nahodou nějaká ta ženská společnost? Chlapi, přiznejte se dobrovolně.
|
|
![]() |
|
Kackac ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 11.úno.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD Stav: Offline Bodů: 469 |
![]() |
To bych řekla, že ty peníze byly včetně cesty... Propít tolik, to by asi to zpravodajství vypadalo jinak, jestli by vůbec nějaké bylo:)
|
|
Kackac
|
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
Ne 1600,- ale ~1600. Cestovné + pití + jídlo + pražská doprava + nocleh. Upravil Ferdinand - 28.lis.2008 v 16:22 |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
Kubíček ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 14.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCAD 2020 a Inventor 2020 Stav: Offline Bodů: 104 |
![]() |
Vzhledem ke skutečnosti, že jsem zaměstnán v Praze a využil tramvajenky a přespal v práci, tak necelé 400 CZK za tatarák a piva.
Vono se to nezdá, ale pro pána z Brna jen příplatky na pendolíno 2x200=400 czk pokud nemá průkazku (reil plus na ČD 2X86) + jízdné Praha-Brno.
Nocležné v hotelu v Praze cca 1000 CZK. Možná vyjednat pro příště i společné ubytování pro mimopražské ....
|
|
jku
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21894 |
![]() |
Ze čtvrtečního setkání: |
|
![]() |
|
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
Já nevím, jak tam u Vás, ale my tu v centru dění prokalíme klidně i víc a všimnem si toho až pak, pokud vůbec...asi randíte se špatnejma chlapama:)...jinak pánská jízda to - do momentu, kdy jsem se účastnil, nebyla - mám na ní své specifické požadavky, a ty naplněny nebyly...všichni byli kultivovaní - panu mantlíkovi to AFAIK velela přirozenost, panu michlovi pozice...panu caldrovi take pozice, ale (jako podrizenemu pana michla) trochu jinak...jediny, u koho jsem si vsiml, ze je v kazdou chvili pripraven naplnit jakekoli panskojizdni pozadavky, ktere si muze jakakoli damskorozjeta slecna vymyslet, byl ferdinand - kteremu to asi take velela jeho přirozenost či její pozice...ale to zas jen odhaduji dle prijemne atmosfery, jejimz byl dulezitym spolustrujcem...
teď vážně: rozhovory o tom, jak koho z nás s... ehm, zhorsuji naladu klienti, jsem cekal...tipy na DMS system do kancelare take... jedine, co jsem necekal, byl NAPROSTY NEODHAD vek ucastniku podle charakteru prispevku... tipoval jsem to obracene...asi to neco sociologicky znamena..
jinak jakmile jsem dorazil, bylo mi sdeleno, ze dalsi setkani bude u pepyr ve sklipku, s cimz nemohu nez souhlasit.
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
Mrázek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018 Stav: Offline Bodů: 1199 |
![]() |
Takže abych to také trochu zhodnotil:
To nejdůležitější - příští setkání. Padl názor, že nejvhodnější organizátor bude PepaR, místo - nějaký příjemný sklípek, tak akorát veliký (abychom se tam vešli, ale aby to nebylo moc neosobní), termín - až bude trochu tepleji (přelom jara a léta), nejlépe pátek s možností přespání a natažení akce do víkendu (kdo bude chtít).
Dojem - příjemné setkání, na které jsem odjížděl s obavami, o čem si budeme povídat s lidmi, které jsem v životě neviděl. Nakonec jsme se tak zkecali, že než jsem stačil přejít do stavařské a architektonické sekce (chtěl jsem konzultovat odborný problém), tak se páni architekti rozutekli. Ono to členění asi nebylo záměrné, ale to je vždy nevýhoda obsazeného stolu - člověk si povídá s těmi, kteří jsou "na doslech". Takže doufám, že v tom sklípku bude větší možnost hemžení a kontaktu se všemi.
Resumé - spokojenost a příště se opět rád zúčastním.
|
|
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s. AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018 |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Teda, to jste na me upekli pěknou habaďůru. Já a organizátor, to si nedokážu představit ani v těch nejdivočejších snech. Tím nechci říct, že je to nereálné. Právě naopak. Jediné co bych potřeboval od Vás vědet je den, roční období a zda Vám bude vyhovovat okolí Uherského Hradiště? Sám jsem zvědav, jak se s Moravskou kulturou, nespoutaností a temperamentem poperou lidé z kotliny české, konkrétně jeden přispivatel, kteremu přišlo již probehlé setkání jako moc usedlé ;).
Upravil PepaR - 02.pro.2008 v 09:56 |
|
![]() |
|
![]() |
Jasně že představy jsou něco úplně jiného než pak to, jak to vše ve skutečnosti dopadne... Nechtějte vědět, jaká individua jsem si představoval ve své živé fantazii dle jejich přezdívek resp. stylu příspěvků... Na fotce vypadám otřesně (zrovna jsem tam neučesán... hanba...).
Jo, k tomu pražskému ubytování: měl jsem nocleh za 400 Kč na kolejích. Upravil Ferdinand - 02.pro.2008 v 11:16 |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2573 |
![]() |
To tedy skutečně - příště abyste si udělal aspoň trvalou
![]() |
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
![]() |
Trvalou pleš?
|
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2573 |
![]() |
![]() |
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
Kackac ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 11.úno.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD Stav: Offline Bodů: 469 |
![]() |
Že bych už tušila identifikaci alespoň jednoho člena "výpravy"... ;)
|
|
Kackac
|
|
![]() |
|
![]() |
Pokud tomu věříte ....
Trvalá pleš se dá udělat i z bujné čupřiny - postačí k tomu mastička páně Bierhanzla ....
|
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
![]() |
Tak tenhle název pro nůžky jsem ještě neslyšel.
|
|
-FerTh-
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka <1 3456> archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,336 sekund.