Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
MarekOpava ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 06.čer.2006 Lokalita: ČR (MS) Používám: Civil 2016 Stav: Offline Bodů: 13 |
![]() Zasláno: 09.bře.2010 v 12:43 |
Dobrý den vespolek!
Marně se snažím někde najít ovladač pro plotr HP DesingJet 500 (bez HPLG karty) pro W7 (64bit), a to i na oficiálních stránkách HP ... nesetkal se někdo s něčím, co by fungovalo?
Děkuji, Marek.
|
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2573 |
![]() |
Je tam, ale musíte si jako jazyk vybrat angličtinu a ne češtinu
|
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
MarekOpava ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 06.čer.2006 Lokalita: ČR (MS) Používám: Civil 2016 Stav: Offline Bodů: 13 |
![]() |
Asi jsem v momentálním útlumu, ale nějak se mi to nedaří najít. Stejně tak s driverem pro HP450C, krerý HP inzeruje i pro 64bit Visty, ale postupně se stejně proklikám někam jinam ....
![]() |
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
A ten s HPGL robí problémy?
|
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2573 |
![]() |
www.hp.cz -> podpora a ovladače -> zvolit stažení ovladačů, model designjet 500 -> klik na konkrétní model -> jazyk angličtina -> Microsoft Windows 7 64 bit ->získání software -> vyplníte informace o Vás a pak by to mělo jít Před několika dny jsem takhle stahoval ovladač pro HP800 ( je to společný ovladač pro 500, 510 a 800) Co se týče ovladače pro 450C - viz Tip 5984 (VIP)
|
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
![]() |
Tam jsem se dostal taky, jenže nabízí mi to při instalaci jen drivery s HPLG ... a my v plotru HPLG kartu nemáme. Takže to nefunguje ...
|
|
![]() |
|
![]() |
nebo dělám něco špatně ...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Na webu firmy WinLine jsem už byl taky, ovladač od nich funguje (ale jen jako demoverze, kreslí přes výkres logo firmy) ... jenže chtějí za to cca 5 000,- Kč. Takže hledám nějakou levnější varinatu ...
|
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
Takže ešte raz:
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?objectID=c01938670&dimid=1051958190&dicid=alr_nov09&jumpid=em_alerts/us/nov09/all/xbu/emailsubid/mrm/mcc/loc/rbu_category/alerts Tam sa dočítate, že pre Váš ploter je k dispozícii pre Windows 7 64bit len ovládač s HPGL |
|
![]() |
|
![]() |
Tak děkuji ... ale moc mě to nepotěšilo ...
|
|
![]() |
|
![]() |
Tak už jsem ten HP500 rozchodil ... pod W7 funguje (zatím) ovladač pro XP64 Proffesional! Teď ještě sehnat ovladač pro XP64 nebo Vistu (64) pro HP450C |
|
![]() |
|
Zouhar ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (MS) Používám: 4MCAD Stav: Offline Bodů: 17 |
![]() |
Zdravím schodou okolností řeším stejný problém dnes s HP 450c, zajímavé je že před týdnem fungoval bez problému na Win7 32 bit na ovladačích Xp. A dnes se ho pokouším celý den rozjed na Win7 64bit a bez úspěchu. Prolezl jsem co se dalo a nic. Tak pokud se Vám to povede rozjet tak dejte vědět. Děkuji
|
|
![]() |
|
Ľubomír Pápay ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: Slovensko Používám: AIS2009, AIS 2012 Stav: Offline Bodů: 960 |
![]() |
Ja mám HP DJ500 PS 42". Skúšal nikto rozchodit tento model?
|
|
Ľubomír Pápay
Inventor 2009,2012 |
|
![]() |
|
Zouhar ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (MS) Používám: 4MCAD Stav: Offline Bodů: 17 |
![]() |
Tak na ten 450c funguje ovladač z 430 i když jen monochrome ale aspoň něco.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,313 sekund.