ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.093.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoV-Ray v 3dsMAx, error

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
vendys Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 24.lis.2009
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad,3ds max, VIZ
Stav: Offline
Bodů: 60
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: V-Ray v 3dsMAx, error
    Zasláno: 11.kvě.2010 v 13:58
Můžete mi prosím pomoct s tímto problémem..?
Chci si k 3ds max9 x64 nainstalovat V-ray pro max x64, při pokusu o spuštění mi to ale hází chybu "The program needs WIBU-BOX with 250275:123." (a spousta jiných errorů jako error 36 is occured). Nainstalovala jsem si tedy Wibu-key a podle instrukcí na této stránce dole:
http://img8.imgup.eu/comll.jpg
se snažím na Wibu key nastavit, ovšem nejde to.
http://img0.imgup.eu/cotoje.jpg

Děkuji za každou malou radu!
Zpět nahoru
Biolit Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 09.bře.2007
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
3dsmax
Bodů: 162
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.kvě.2010 v 19:03
  nikdy jsem nemel podobny problem. Vzdy stacilo nainstalovat vray, wibu-key bez jakehokoliv nastavovani a vse fungovalo bez problemu. Zkusim dat par typu. V prvni rade zkontrolovat vray, jestli je pro prislusnou verzi maxe. Nelze nainstalovat verzi vraye urceneho treba pro max 2010 do maxe 9 apod. Dalsi vec co mne napada, zkontrolovat firewall, jestli je povolena vyjimka pro vray a jeho sitovou komunikaci. Tot vse co mne momentalne napada.  

Upravil Biolit - 13.kvě.2010 v 19:04
Zpět nahoru
vendys Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Používám:
Autocad,3ds max, VIZ
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.kvě.2010 v 22:39
Díky za reakci. Ovšem nic z toho to není :(, vray sedí na verzi maxu i na 64bit systém.Firewall a vše ostatní jsem vypla...absolutně netuším jak to vyřešit.
Zpět nahoru
ancovicka4 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 29.dub.2009
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2009
Bodů: 1
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.kvě.2010 v 14:04
Pri instalaci v-ray je treba nemit zaskrtnute, ze budes davat wibu, ale nejakou licenci. Nevim, jak to tam presne je, ale je to asi druhe okno, ktere vyskoci pro instalaci.
Zpět nahoru
vendys Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Používám:
Autocad,3ds max, VIZ
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.kvě.2010 v 23:27
to jsem udělala, něco s licence server a pak v programech , když chci kliknout na "launch v-ray licence server", tak se mě zas ohlásí ten error :(
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5013:VIPChyba licence: authorization error 11.1.6022
Tip 12408:Jak převést scény a materiály z V-Ray nebo Corona Renderer do Arnold rendereru?
Tip 13969:Jakou licenci 3ds Max potřebuji pro rendrovací farmu?
Tip 7277:Chyba při spuštění: Unable to Initialize ADLM - 21
Tip 1881:Mohu použít Mental Ray i v Autodesk VIZ 4?
Tip 4360:Drátový rendering v Autodesk VIZ.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,342 sekund.