Děkujeme za účast na konferenci CADfórum 2025 - podívejte se na reportáž
Přes 120.500 registrovaných u nás, celkem 1.107.000 registrovaných (CZ+EN).
Tipy pro AutoCAD 2026, pro Inventor 2026 a pro Revit 2026.
Vyzkoušejte nový přesný Kalkulátor,
vylepšený Převodník jednotek a
proměnné prostředí AutoCADu.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností
Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět
|
archiv |
| Autor | |
Zbyšek
Diskutér
Přihlášen: 28.kvě.2007 Lokalita: ČR (JM) Používám: autocad2006 Stav: Offline Bodů: 40 |
Téma: Autodesk Inventor 10Zasláno: 06.říj.2010 v 08:04 |
|
Dobry den, muzete mi prosim nekdo poradit snazim se udelat v inventoru banalni vyrez ale inventor se mnou nespolupracuje a pokazde mi spadne uz jsme naprosto bezradny
chyba aplikace: istrukce na adrese 0x00f49db4 odkazovala na adresu pameti 0x00cb3a38. s paměti nelze provest operaci: read. rozumite tomu nekdo?
díky Z.
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor
ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 22050 |
Zasláno: 06.říj.2010 v 08:44 |
|
Tento druh chyb je většinou způsoben nekompatibilní grafikou? Používáte certifikovanou grafickou kartu a podporovaný operační systém?
U mně funguje (Inventor 2011). Jako student si můžete stáhnout bezplatnou licenci Inventoru 2011.
|
|
![]() |
|
Zbyšek
Diskutér
Přihlášen: 28.kvě.2007 Lokalita: ČR (JM) Používám: autocad2006 Stav: Offline Bodů: 40 |
Zasláno: 06.říj.2010 v 09:03 |
|
Mam NVIDIA GeForce 8400 GS, jak poznam ze mam kompatibilní a certifikovanou grafickou kartu.inventor pouzivam v praci. |
|
![]() |
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor
ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 22050 |
Zasláno: 06.říj.2010 v 09:13 |
|
Tato karta je certifikovaná pro tyto kombinace verzí Inventoru (nevím jestli stará verze R10 je ještě někde uváděna) a operačního systému - goo.gl/1yJP PS: upravte si prosím váš uživatelský profil, kde máte uvedeno student |
|
![]() |
|
Zbyšek
Diskutér
Zasláno: 06.říj.2010 v 09:37 |
|
tak to znamena ze by to melo pro muj inventor fungovat ne? diky
|
|
![]() |
|
Zbyšek
Diskutér
Zasláno: 06.říj.2010 v 09:46 |
|
tak v inventoru 2010 co pouziva kolega se mi vyrez podaril ale kdyz chci do nacrt vlozit profil z autocadu tak mi inventor zase spadne tak ted uz vazne nevim. oba soubory mam ulezene v aktivnim projektu. diky za radu
|
|
![]() |
|
Zbyšek
Diskutér
Zasláno: 06.říj.2010 v 10:04 |
|
verze 140223002 AIP chyba: neosetrena vyjimka muze te mi prosim poradit co s tim? dekuji
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor
Zasláno: 06.říj.2010 v 19:12 |
S tím vám těžko poradíme - nevíme jakou máte nainstalovanou verzi driveru ani jaký operační systém používáte. Pokud máte certifikovanou kombinaci, je pravděpodobnost chyby vyvolané grafikou menší. Další častý problém je kolize adresního rozsahu grafické karty s režimem 3GB na některých (většinou poskládávaných) počítačích.
|
|
![]() |
|
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět
|
|
| Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.

Autodesk Inventor 10
Možnosti tématu

Zbyšek napsal(a):