Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4743 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoBílé autorizační(aktivační) okno

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
OndraT Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 21.srp.2013
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autodesk Inventor Professional 2014
Stav: Offline
Bodů: 7
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Bílé autorizační(aktivační) okno
    Zasláno: 22.srp.2013 v 12:42
Zdravím,
potřeboval bych poradit. Zaregistroval jsem se na stránkách Autodesku a pořídil si studentskou licenci. Poté jsem si program nainstaloval a následně chtěl aktivovat licenci. Při startu programu mi však vyskočí bílé aktivační okno. Hledal jsem tedy na fóru podobný problém a našel jsem identický problém: http://www.cadforum.cz/cadforum/prazdne-bile-aktivacni-okno-tip7738 . Hotfix vyhodí hlášku: Error, no products installed. Žádná z dalších rad v odkazu mi také nefunguje a tak nevím co s tím.
Ještě upřesním, jedná se o Inventor Professional 2014 pro 64-bitový systém. Můj OS Win7 64-bitový.
Děkuji za každou radu/postřeh.
S pozdravem Ondra
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 20315
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.srp.2013 v 16:55
Ten hotfix je jen pro verzi 2010, ta hláška je v pořádku. Postup dle tipu obvykle pomůže. Jaký máte Internet Explorer?
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
OndraT Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 21.srp.2013
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autodesk Inventor Professional 2014
Stav: Offline
Bodů: 7
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.srp.2013 v 18:33
Omlouvám se, špatně jsem to pochopil. Internet Explorer 10. Antivirus Avira. U antiviru žádná hláška nevyskakuje, pro jistotu jsem antivir vypnul. Oprávnění administrátor. Skriptování ActiveX povoleno, autodesk.com přidáno do důvěryhodných serverů. Hodnoty registrů už jsou nastaveny na 0. Pokud se snažím načíst knihovny vbscript.dll načíst lze. U druhé- jscript.dll vyskakuje hláška: Modul jscript.dll byl načten, ale volání DllRegisterServer selhalo s kódem chyby 0x80004005. Snažil jsem se chybu hledat, ale nenalezl jsem nějaké řešení. U posledního souboru RTBeginReg přidám řádek a po uložení vyskočí hláška Přístup odepřen. 
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 20315
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.srp.2013 v 22:59
To je nějaké divné. Oba posledně uváděné problémy spíš ukazují na to, že nemáte oprávnění Administrátora.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
OndraT Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 21.srp.2013
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autodesk Inventor Professional 2014
Stav: Offline
Bodů: 7
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.srp.2013 v 15:51
Zkoušel jsem veškeré nastavení znovu projít, Inventor stále nefunguje. Co už jde, je zapsání obou knihoven a připsání řádku do souboru RTBeginReg. I poté však registrace/autorizace nechce naběhnout. Pokud jsem spustil Trial verzi, nechtěla se mi přihlásit služba Autodesk360 k mému účtu. Proto jsem viděl problém spíše v IE, tento problém však po dnešním přihlášení zmizel. Jsem celkem bezradný v tomto problému.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 20315
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.srp.2013 v 16:35
Zkuste ještě obnovit MSIE10 - viz doplnění v tipu 7738. Přihlášení k Autodesk 360 pak může být problém firewallu nebo antiviru.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
OndraT Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 21.srp.2013
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autodesk Inventor Professional 2014
Stav: Offline
Bodů: 7
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.srp.2013 v 18:29
Stále nefunkční. Stupeň zabezpečení IE dán na minimum, také nic.
Zpět nahoru
OndraT Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 21.srp.2013
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autodesk Inventor Professional 2014
Stav: Offline
Bodů: 7
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.srp.2013 v 10:19
Má ještě někdo nějakou radu/doporučení ? Pomohla by například odinstalace a přeinstalace Inventoru, popř. IE za starší verzi ?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 20315
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.srp.2013 v 11:47
Reinstalace na starší MSIE by pomoci měla, ale je divné, že nepomohly už ony předešlé postupy - v desítkách případů už úspěšně zabraly.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
OndraT Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 21.srp.2013
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autodesk Inventor Professional 2014
Stav: Offline
Bodů: 7
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.srp.2013 v 15:00
Downgradoval jsem tedy IE10 na IE9 (nastavení zabezpečení stejné jako u IE10) a program automaticky ověřil licenci a Inventor už je funkční na studentské licenci. Byl to boj, ale nakonec se to povedlo. Moc děkuji za pomoc, nečekal jsem takovou odezvu a popř. bych doporučil k tipu č. 7738 dopsat jako poslední možnost downgrade na IE9 z IE10.
Ještě jednou děkuji za pomoc a přeji příjemný zbytek dne.
S pozdravem O.Tobolka
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 20315
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.srp.2013 v 15:18
Díky za informaci. Jsem rád že se to nakonec povedlo - je ale záhada proč to takto vzdorovalo, obvykle to funguje i s MSIE10 samo od sebe. Tip doplněn.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6465:Problém aktivace AutoCADu - vypisuje: chyba 312
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 3510:Kde najdu již jednou zadaný autorizační kód k AutoCADu?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,266 sekund.