Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Autor | |
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21895 |
![]() Zasláno: 09.bře.2014 v 22:51 |
Na stránky CADforum.cz byly doplněny informační zprávy s některými důležitějšími výzvami (zobrazují se na stránce nahoře). Každá zpráva jde individuálně skrýt tlačítkem [X]. V současné době jsou tako zobrazovány výzvy k doplnění uživatelského profilu (dříve jako pop-up box), odsouhlasení cookies (požadavek Brusele), výzvy k propojení na sociálních sítích (pokud na nich jste) a upozornění na nově publikované příspěvky (bez potřeby obnovení stránky). Pokud se něco bude chovat nestandardně, nebo pokud bude ta poslední funkce - upozorňování na nové zprávy - moc obtěžující, dejte prosím vědět. |
|
![]() |
|
JMajer ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 13.pro.2012 Lokalita: ČR (SČ) Používám: Autocad LT Stav: Offline Bodů: 56 |
![]() |
Všimnul jsem si že na smartphone se nezobrazí část proužku se zavíracím X. Jinak funguje dobře.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21895 |
![]() |
Pro zobrazení celého tohoto webu na malých mobilních zařízeních bude potřeba větší úprava.
|
|
![]() |
|
dusek ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 09.lis.2010 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor 2014 Stav: Offline Bodů: 901 |
![]() |
Ty proužky jsou povinné? Vyskakují mi po při každé návštěvě Cadfora, i když už jsem je předtím potvrdil či odškrtnul ...
|
|
Václav Dušek
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Ajaj, to by samozřejmě neměly. Pokud by se to takto chovalo na více počítačích, museli bychom funkci odstranit. Máte povolené cookies? Vypnutí se ukládá do cookies (podobně jako informace o přihlášení, jazykovém nastavení, apod.). V jakém je to prohlížeči? Ty obvyklé jsme odzkoušeli.
|
|
![]() |
|
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1802 |
![]() |
Děje se to u mne také, ale je to asi způsobeno tím, že po ukončení mozilly se mi cookies vymažou.
|
|
![]() |
|
dusek ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 09.lis.2010 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor 2014 Stav: Offline Bodů: 901 |
![]() |
Cookies mám zapnuté. Používám Firefox 27.0.1. Stránky Cadfora mám v prohlížečí pro rychlý přístup jako připnutý panel. Problém možná bude v tom, že dřív jsem byl trvale přihlášen, poslední dobou se musím po každém zapnutí PC znovu přihlásit. A právě ještě před přihlášením mi vyskáče několik proužků, které jsem již předtím "vyřešil".
S tím přihlášením je to pro mne vůbec záhada, protože žádné nastavení si neupravuji a je doba, kdy se přihlášení drží a po nějaké době se to zase otočí a musím se pokaždé přihlašovat. A zase po nějaké době to začne přihlášní držet. |
|
Václav Dušek
|
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
Mne sa prúžky zobrazili len po prvý krát, odškrtla som ich a už sa nezobrazujú (IE11)
|
|
![]() |
|
splonk ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 25.lis.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD/ACA'21, '24, RVT'21, '24 Stav: Offline Bodů: 1273 |
![]() |
Dobry den,
u mne na Chromu Verze 33.0.1750.146 m taky dobry... Po prvnim odskrtani se prouzky uz nezoobrazuji...
|
|
JASponza
ACA (AutoCAD) 21, 24 RVT 21, 24 Win 10, 11 x64 |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
To spolu určitě souvisí - obojí je ukládáno do cookies. S Firefoxem 27.0.1 to ale máme vyzkoušeno, mělo by to fungovat. Nepoužíváte "Private browsing" nebo nějaký plugin, který by bránil ukládání cookies? Když tak se podívejte na vaše nastavení cookies v: Možnosti > Soukromí > Historie > (Použít pro historii vlastní nastavení)
|
|
![]() |
|
![]() |
No, email, sociální sítě i všechna různá přihlášení si prohlížeč pamatuje, to že to občas vypadne neřeším, je to přeci jenom počítač. Ale Cadforum musím přihlašovat každý den. Níže přikládám nastavení historie. Dřív sem si myslel, že se to odhlašuje díky nějakému nastavení fóra, ale nikde jsem nic takového nenašel.
|
|
Václav Dušek
|
|
![]() |
|
alfred ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 14.říj.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: AutoCad MAP 2011 Stav: Offline Bodů: 1675 |
![]() |
U mě je to v pohodě, proužky jsem jednou nastavil a už se neobjevují. Volbu režimu historie mám u Firefoxu nastavenou "Pamatovat si historii" Koukněte, jestli nemáte Cadforum ve vyjímkách... |
|
![]() |
|
![]() |
zavřu prohlížeč, otevřu, cadforum odhlášné a proužky vyskakujou, přihlásím se a další proužky vyskakujou
![]() ![]() |
|
Václav Dušek
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
To je tedy záhada, jiným uživatelům Firefoxu to nedělá. V těch výjimkách nás nemáte? Také může být poškozena sqlite databáze s cookies. Zkuste případně ještě Cookie manager+:
Pokud by bylo potřeba, požadované vypínací cookies mohu poslat pro ruční přidání.
|
|
![]() |
|
![]() |
všechno mám nastavené jak bych měl mít, leč nic ... provedl jsem tedy jasný proces, smazal jsem všechny cookies ... pravděpodobně tam byla nějaká nekamarádská cookies,
po vypnutí a zapnutí prohlížeče profil do fóra přihlášen! ještě jsem to nezkoušel po restartu, ale myslím, že už to bude v pořádku.
|
|
Václav Dušek
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
To jsem rád. Díky za informaci.
|
|
![]() |
|
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1802 |
![]() |
Ať dělám, co dělám, tak se proužků nezbavím. Musím hold počkat na nový PC.
|
|
![]() |
|
johny ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 24.led.2006 Lokalita: ČR (JM) Používám: C3D 2024 Stav: Offline Bodů: 1741 |
![]() |
Proužky dejme tomu, ale to cinknutí lze to někde samostatně v nastavení vypnout? Díky
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,258 sekund.