Diskuzní fórum, poradna
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností |
Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Problém s Inventorom 2015 |
Odpovědět | archiv |
Autor | |
luky3004
Diskutér Přihlášen: 13.srp.2014 Lokalita: Slovensko Používám: AutoCAD Mechanical / Inventor 2015 Stav: Offline Bodů: 18 |
Téma: Problém s Inventorom 2015 Zasláno: 14.srp.2014 v 15:44 |
Dobrý deň. Nedávno mi Inventor vyhadzoval chybu s výkresmi, tak som sa rozhodol, že preinštalujem. Keďže som nevedel nájsť odinštalačný program (už som ho našiel, ale neskoro), tak som len súbory Inventora vymazal ručne. No teraz, keď ho chcem naspäť nainštalovať, tak mi ho už nedovolí. Nemá niekto prosím vás skúsenosti, ako to vyriešiť? Pri inštalácií, keď ukazuje výber, čo chcem nainštalovať z daného balíčka, tak mám hneď prvé pri kolonke Inventor taký červený preškrtnutý kruh a na ňom info, že môžem už len češtinu nainštalovať. Ďakujem.
|
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Dodáváme produkty Autodesk Stav: Offline Bodů: 21635 |
Zasláno: 14.srp.2014 v 16:11 |
Ručně mazat programové soubory ve Windows není dobrý nápad. Téměř všechny Windows aplikace se odinstalovávají pomocí "Programy a funkce" v Ovládacích panelech Windows, protože mají řadu návazností na Registry, sdílené knihovny, apod..
Zkuste postupy dle tipu:
|
|
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - arkance.world (podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz) |
|
luky3004
Diskutér Přihlášen: 13.srp.2014 Lokalita: Slovensko Používám: AutoCAD Mechanical / Inventor 2015 Stav: Offline Bodů: 18 |
Zasláno: 14.srp.2014 v 16:34 |
Áno, mám aj Revo Uninstaller. Len proste som nevedel nájsť odinštalačný súbor Inventoru (teraz už viem). Skúsim a dám vedieť
|
|
Zíka
Diskutér Přihlášen: 25.čer.2014 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor,Autocad Stav: Offline Bodů: 25 |
Zasláno: 14.srp.2014 v 16:54 |
Nikdy jsem nepochopil na co jsou tyhle různé odinstalovávače. Zatím každý program co jsem si nainstaloval měl buď vlastní nástroj na odinstalaci nebo šel normálně odinstalovat z Control Panelu ve Windows.
|
|
luky3004
Zasláno: 14.srp.2014 v 17:03 |
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Dodáváme produkty Autodesk Stav: Offline Bodů: 21635 |
Zasláno: 14.srp.2014 v 17:40 |
To je divné, ty Registry klíče jste také smazal? Pro verzi 2015 je XX.X rovno 19.0.
Oficiální odinstalační procedury odinstalují vše co nainstalovaly a smažou ty klíče, které se smějí smazat. Mazání jakýchkoliv jiných částí Registry často vede k narušení chodu jiných programů. Ten Uninstall Tool k Inventoru také nefunguje? Pokud už je smazaný, můžete ho spustit i z instalačního média - např.: C:\Autodesk\Autodesk_Inventor_2015_English_Win_64bit_dlm\x64\Inventor\PF\CF\Autodesk Shared\PFiles\CommFiles\Autodesk Shared\Uninstall Tool\R1\UninstallTool.exe
|
|
Arkance Systems s.r.o. - arkance.world (podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz) |
|
luky3004
Zasláno: 14.srp.2014 v 17:52 |
Áno, všetky registri som vymazal |
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zasláno: 14.srp.2014 v 18:02 |
Projděte znovu ty kroky ručního postupu z tipu 7161 - jiné stopy instalace by být neměly. Po odstranění pro jistotu restartujte systém.
|
|
|
luky3004
Zasláno: 14.srp.2014 v 18:46 |
Ďakujem za vašu vytrvalosť, dúfam, že nájdeme chybu, ale spravil som to dvakrát a stále mi píše to isté, čo som vám napísal. Postupoval podľa tých krokov a aj resetol.
|
|
luky3004
Zasláno: 14.srp.2014 v 19:29 |
Už to ide! Vyskúšal som už zo zúfalosti ten program od Microsoftu MS Fixit a opravil sa problém! Paráda, úžasný program. Ďakujem za pomoc naozaj. Určite ešte budem mať na vás otázky v inej téme, lebo plánujem vo vlastnom záujme namodelovať v inventore autobus do hry. No neviem, či mi to výjde, keďže je na súčiastky skôr zameraný. Čo myslíte? Mám aj 3ds Max, no v ňom nejak robiť neviem. Nie je preň nejaká čeština? Nenašiel som na stránke AutoCADu
|
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zasláno: 14.srp.2014 v 19:51 |
Dobrá zpráva!Pro modelování 3D objektů do her je lepší 3ds Max, ale jeho ovládání je dost odlišné od AutoCADu nebo Inventoru. 3ds Max bohužel v české verzi neexistuje (anglicky, německy, francouzsky, rusky).
|
|
|
luky3004
Zasláno: 14.srp.2014 v 20:15 |
Už som v inej sekcií písal, že mám výkres v jpg pekne nakreslený v 2D. Dá sa nejak uľahčiť prácu v 3ds max, či musím modelovať inač?
|
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zasláno: 14.srp.2014 v 21:06 |
Převod z 2D obrázku do 3D modelu není úplně triviální záležitost v žádném programu, v tom 3ds Max oproti Inventoru nepomůže.
|
|
|
waldosinka
TOP uživatel Přihlášen: 30.zář.2013 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor2009, AutoCAD2009, Inventor2014 Stav: Offline Bodů: 489 |
Zasláno: 15.srp.2014 v 09:50 |
tuna mi pripadá do úvahy jedine photoshop
|
|
zdraví waldosinka :)
|
|
Mrázek
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018 Stav: Offline Bodů: 1199 |
Zasláno: 15.srp.2014 v 11:41 |
Sorry, ale photoshop není 3D program
|
|
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s. AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018 |
|
waldosinka
TOP uživatel Přihlášen: 30.zář.2013 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor2009, AutoCAD2009, Inventor2014 Stav: Offline Bodů: 489 |
Zasláno: 15.srp.2014 v 14:24 |
:) mate pravdu nieje ale da sa tam krásne upraviť vektorizacia toho JPG.
no a potom sa jednoducho obrázok modeluje |
|
zdraví waldosinka :)
|
|
Mrázek
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018 Stav: Offline Bodů: 1199 |
Zasláno: 15.srp.2014 v 14:40 |
Tak to by mne docela zajímalo - v jakém formátu (vektorovém) se dá získat výstup z Photoshopu.
|
|
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s. AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018 |
|
vbehun
TOP uživatel Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: Autocad R10 >> Autocad 2023 / altern. QCad Prof. Stav: Offline Bodů: 1223 |
Zasláno: 15.srp.2014 v 15:22 |
Paths (cesty) jsou křivky.
Lze je exportovat do PDF nebo do Adobe Illustratoru (AI). |
|
=^..^=
|
|
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět | |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 1,848 sekund.