Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 7195 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

padání AutoCAD LT

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
latal@digioffice.cz Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 08.zář.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace latal@digioffice.cz Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: padání AutoCAD LT
    Zasláno: 20.led.2018 v 22:19
Zdravím,

máme v práci několik počítačů s AutoCAD LT (různé verze 2011/2017/2018) a poslední zhruba týden nám padá. Padá různými způsoby:
1) zasekne se, obrazovka zbělá a musíme ho ukončit přes správce úloh
2) nebo napíše kritickou chybu a ukončí se sám

Padá nám to na všech počítačích v různý čas cca 3-5x denně. Máme Windows 10 a právě cca před týdnem jsme aktualizovali na poslední Fall Creators update.

Nemáte podobné zkušenosti?


Děkuji,
Jarda

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17506
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.led.2018 v 23:00
Verze 2011 není kompatibilní s Win10, takže tam je padání normální. Viz http://www.cadforum.cz/cadforum/kompatibilita-autodesk-software-s-windows-10-tip10435

U padání po aktualizaci Win10 postupujte dle tipu http://www.cadforum.cz/cadforum/produkt-autodesku-selze-pri-spusteni-po-instalaci-windows-10-upd-tip11753
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
latal@digioffice.cz Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 08.zář.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace latal@digioffice.cz Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.led.2018 v 15:19
Původně odeslal(a) Vladimír Michl Vladimír Michl napsal(a):

Verze 2011 není kompatibilní s Win10, takže tam je padání normální. Viz http://www.cadforum.cz/cadforum/kompatibilita-autodesk-software-s-windows-10-tip10435

U padání po aktualizaci Win10 postupujte dle tipu http://www.cadforum.cz/cadforum/produkt-autodesku-selze-pri-spusteni-po-instalaci-windows-10-upd-tip11753


Zdravím a moc děkuji za odpověď.
Reinstaloval jsem dle návodu C++ Redistribute 2015 a uvidíme.
Defender nepoužíváme a rollback už bohužel také nejde.

Uvidíme jestli to pomůže.

LT 2011 vím že nemá oficiální podporu, ale doteď fungovala. Doufal jsem že bude existovat nějaký trik jak to zase zprovoznit. Takhle nezbývá než koupit novou verzi. Na druhou stranu vím že je lepší používat v celém atelieru stejné verze, vyhneme se tak mimo jiné i nutnosti ukládat jako (save as) verze 2011.

Dám vědět jak jsme dopadl.


Děkuji,
JL

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 262:Padání helpu v LT97/98.
Tip 7133:VIPChyba: Program AutoCAD nebo AutoCAD LT přestal pracovat (příčiny)
Tip 4948:Porovnání plné a LT verze AutoCADu.
Tip 11229:Mohu používat AutoCAD LT 2015/2016 na MacOS Sierra?
Tip 7231:Proč je AutoCAD LT pomalejší než plný AutoCAD?
Tip 6231:Jaké verze .NET Framework jsou využívány jednotlivými verzemi AutoCADu?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,594 sekund.