Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 5088 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Chybová hláška

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
milos88 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 28.led.2012
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 148
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace milos88 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Chybová hláška
    Zasláno: 22.čer.2018 v 07:01
Zdravím
Dnes rano mi inventor pri spusteni zostavy zobrazil tuto hlasku
Severity: SEVERITY_ERRROR, facility: Unknown facility.
Databazi XYZ nelze otevřit.

Bola zistena cyklická zavislost.

Vykres zostavy otvorim, ale jej model v strome už nie je.
Dá sa to nejak opravit? , mam už dost rozpracovaný projekt.

Vďaka za kazdu radu.





Miloš
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17504
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.čer.2018 v 07:23
To je chyba čtení modelové databáze - Inventor nerozumí načtenému obsahu. Buď je soubor zásadně poškozen nebo něco koliduje s jeho načítáním. Může to být hardwarový problém (zvlášť pokud je soubor na síti nebo na externím médiu), softwarový problém (antivir, indexování vyhledávací službou), nebo i jen dočasný problém, např. paměti. Zkuste otevření zopakovat a hlavně si před dalšími pokusy někam odsuňte záložní soubory (složka OldVersion), budete je možná potřebovat.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
milos88 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 28.led.2012
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 148
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace milos88 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.čer.2018 v 07:29
Može to suvisiet  s tym ze mi počas prace 3 krat vypadol el. prúd?
Do výpadku som nestihol nič uložiť.
Súbor  nie je uložený externe ale priamo na HDD v PC.
Súbor v zložke Old version sa sice otvorý, ale neda sa ulozit
Miloš
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17504
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.čer.2018 v 07:34
To může souviset velmi - pravděpodobně byl zapsán nesprávný obsah do některé oblasti souboru na disku (možná v něm dokonce uvidíte "prázdno" při otevření textovým prohlížečem). Nezbyde než sáhnout po záloze.
 
Při otevírání souboru z OldVersion se vás Inventor ptá, zda to chcete otevřít bez možnosti ukládání, nebo zda zálohu povýšit na aktuální verzi.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
milos88 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 28.led.2012
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 148
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace milos88 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.čer.2018 v 07:46
Ak vyberiem Obnovit starou verzi na aktualni verzi  opat vyskoci
hlasenie ze databazu nelze otevrit.

Ale ak otvorim starou verzi da sa ulozit jej kopia nanovo.
Je to korektné? Lebo ak nie urobim to radsej nanovo, aby som neriskoval,ze mi neskor
zblbne cela zostava a zacykli sa.
Miloš
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17504
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.čer.2018 v 08:05
Těžko říci - je to IAM? IPT? jsou tam nějaké další externí závislosti? Asi bychom museli mít onen soubor.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
milos88 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 28.led.2012
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 148
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace milos88 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.čer.2018 v 08:13
Je to iam, dielov je dost vela plus veci z obsahoveho centra.
Prerobim to radsej kym je este cas.
V kazdom pripade Vam ďakujem
Miloš
Zpět nahoru
masa1 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 25.led.2006
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Inventor, AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 241
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace masa1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.čer.2018 v 08:19
Dobrý den.
Osobně bych zkusil uloženou kopii uložit přes "Pack and Go" a otevřít na jiném počítači. Pokud tam bude fungovat, klidně bych pokračoval.
Mašek
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,422 sekund.