Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3004 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Sheet set - výkresy

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
mikeborecek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 10.říj.2008
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD 2016, 3ds Max 2016
Stav: Offline
Bodů: 251
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mikeborecek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Sheet set - výkresy
    Zasláno: 19.čvc.2018 v 09:47
Zdravím, vo všetkých vytvorených sheet set-och nevidím žiadne výkresy. Keď kliknem na niektorý zo  sheet set pravým, tak mám možnosť len "Properties.."
Neviete kde môže byť chyba?
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'10/14/16, RVT'17
Stav: Offline
Bodů: 854
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.čvc.2018 v 15:39
je to divne... :(
podivejte se pre explorer jestli onen *.DST soubor neni nejak zamcen, readonly apod...?

Pak exsistovala utilitka, ktera DST soubor prevedla do citelneho XML, a tam pak slo neco prepisovat, delat, koukat...

Zkuste nejaketo "necitelne" DST poslat.. bych se na to podival...
JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru
mikeborecek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 10.říj.2008
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD 2016, 3ds Max 2016
Stav: Offline
Bodů: 251
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mikeborecek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.čvc.2018 v 16:25
Ďakujem za rady, ale niekde som vyhrabal súbor na importovanie AutoCAD nastavení, a po importe mi sheet set fungujú všade ako predtým. Nevime čo som mohol zasa postískať :)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4112:K čemu slouží soubory .DST AutoCADu?
Tip 8975:VIPAutomatické přepínání tiskárny podle formátu výkresu - iLogic.
Tip 5183:Skládání (nesting) výkresů z Inventoru na jakékoliv tiskárně.
Tip 22:connecting Excel sheet by dbConnect
Tip 11500:VIPNastavení barvy pozadí výkresového listu Inventoru pomocí iLogic
Tip 7611:VIPChyba tisku: Pokus o zrušení listu: Model


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,233 sekund.