Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 7120 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Profil ARG

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Koluch Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.dub.2012
Lokalita: ČR (OS)
Používám:
AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 15
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Koluch Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Profil ARG
    Zasláno: 11.zář.2018 v 10:01
Prosím Vás, mám vytvořený profil ARG a potřeboval bych vědět, když si tento soubor přenesu domů do svého PC, tak zda po importu ARG bude autoCAD vypadat stejně jako v práci?
 
Tzn., že bude mít ty stejné klávesové zkratky, které jsem si nastavil v práci, rozložení a nastavení paletek?
 
Děkuji za info a přeji hezký den.
 
LK
AC 2018
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2017
Stav: Offline
Bodů: 2127
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.zář.2018 v 10:25
V souboru ARG budete mít to, co je na kartě Možnosti - tedy především cesty, nastavení obrazovky (barvy) atd.
Určitě budete potřebovat ještě příslušné soubory CUIX (doplněné funkce, pracovní prostory, apod.)
A samozřejmě lispy (pokud je používáte) a vlastní ikony pro doplněné funkce
J. Mantlík

Zpět nahoru
Koluch Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.dub.2012
Lokalita: ČR (OS)
Používám:
AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 15
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Koluch Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.zář.2018 v 11:35
Čili když si vytáhnu z C:\Users\koluch\AppData\Roaming\Autodesk\AutoCAD 2018\R22.0\csy\Support soubor acad.cuix, nakopíruju si ho doma do svého adresáře, tak by se mi měly přenést jak klávesové zkratky, tak ikony příkazů, které mám v Panelu nástrojů pro rychlý přístup?
 
A *.arg si načtu (rovněž ze souboru, který si přinesu z práce) přes Možnosti -> Profily -> Importovat

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 40779/Bez_nazvu.png

Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'10/14/16, RVT'17
Stav: Offline
Bodů: 832
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.zář.2018 v 11:53
Dobry den,
ano, mate pravdu ale jen castecne... V CUIX su ukladaji pouze "horke klavesy" napr., Ctrl+S, Ctrl+P, nebo F8, F7 apod. Lasicke klavesove zkratky, jako napr. "L" je prikaz "_Line" se ukladaji do *.PGP souboru, ktery najdete na stejne ceste, jako uvadite vyse...
Pak mne jeste napadaji dalsi veci...:
  • palety nastroju, pokud je mate customizovane
  • bloky, ne ktere se pripadne odkazuji bud ToolPalette nebo nejkae prikzy (pokud nejake takove mate)
  • LISPy a dalsi Addins pokud pouzivate, jak uz kolega psal
  • tiskarny, resp. *.pc3 soubory
  • sabloby (Templates)
  • pisma (znaky) - *.SHX soubory
  • typy (definice) čar
  • Materialy
  • ...
Ono, kdyz to clovek s tim mysli vazne, tak je lepsi vsechny tyto soubory mit na jednom miste (v jedne slozce, s podslozkami) nebo lepe, na separe disku (bud partition nebo i virtualni disk) tak, aby pak vsevhny upravy delal v tom svym "rybnicku" a na original soubory vubec nesahal. A i pozdejsi synchronozace s domacim CADem je jednodusi.
Pro predstavu zasilam jak to mame udelane my:
Slozka s podpurnymy soubory na disku Y:

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1753/2018_09_11_01.png



a dal nastaveni cest v Nastaveni AutoCADu:


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1753/2018_09_11_02.png



... ale upozornuji... neni to zdaleka jeste vsechno...
JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11090:VIPRychlé přepínání uživatelského profilu v AutoCADu ikonkou v ribbonu nebo klávesou.
Tip 19:MDT can run only on ADMIN profile, no on USER
Tip 6284:Export/import uživatelských nastavení AutoCADu.
Tip 5568:VIPJak přidat vlastní ocelové profily do knihovny AutoCADu Mechanical?
Tip 6536:VIPJak upravit popisy profilů v kusovníku AutoCADu Mechanical?
Tip 7351:VIPChyba AutoCADu: Nelze načíst soubor profilu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,391 sekund.