Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3143 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

NÁZEV DÍLU VE STROMU DÍLŮ

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Lukáš Záruba Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 02.lis.2007
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 265
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lukáš Záruba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: NÁZEV DÍLU VE STROMU DÍLŮ
    Zasláno: 04.říj.2018 v 09:34
Je možné dostat do rozpisky sloupec s "Názvem výskytu" dílu v sestavě? Při vložení dílu z OC jako běžný díl, který se bude následně upravovat se mi zobrazí "zobrazovaný název" co je nastavený v OC. Když ho budu mít v rozpisce, mohu přepsat všechny najednou, takhle to musím dělat kus po kuse. Nebo to jde jinak?
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 4903/výskyt.JPG

Budu rád za radu i případně všelijaké postřehy.
Zpět nahoru
horalek Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 03.zář.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inventor, Vault Pro, AutoCAD M, PLM
Stav: Offline
Bodů: 266
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace horalek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.říj.2018 v 09:41
Menu sestavy -> Produktivita -> Přejmenovat uzly prohlížeče

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 6/00_04-10-2018_9-39-48.png


Zpět nahoru
Lukáš Záruba Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 02.lis.2007
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 265
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lukáš Záruba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.říj.2018 v 10:09
díky,

I tohle je zajímavé řešení.
Budu rád za radu i případně všelijaké postřehy.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8544:Jak přesunout díl z nadřazené sestavy do existující podsestavy?
Tip 9399:VIPPočet kusů součásti v sestavě do výkresu dané součásti.
Tip 11772:VIPJak nastavit ve všech dílech sestavy export parametrů a jejich formát? (iLogic)
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 11667:VIPBarevné zvýraznění referenčních součástí v sestavě Inventoru (několik možností).
Tip 7071:Doporučený postup pro tvorbu knihoven upravených dílů Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,152 sekund.