Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
PetrFo ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 29.lis.2018 Lokalita: ČR (VY) Používám: CADCON Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() Zasláno: 29.lis.2018 v 10:02 |
Dobrý den,
Potřebuji poradit. Nejsem ještě moc zkušený. Pracoval jsem v AutoCad LT 2009 a půdorysy jsem vykresloval do JPG obrázků. Ve vykreslování jsem zadával tiskárnu: Publish To Web JPG.pc3 . Nyní mi naistalovali CADKON+ 2018 a nevím jak to zprovoznit. Potřebuji z toho dostat JPG, ale podařilo se mi jen PDF. Díky
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6201 |
![]() |
Dobrý večer,
nejsme znalec nadstavby CADKON+, avšak mám za to, že Publish To Web JPG je virtuální tiskárnou, která je instalována s AutoCADem. CADKON+ je samostatná CAD aplikace, která není totéž co AutoCAD a pravděpodobně bude mít pro publikování do JPG vlasntí příkaz. Doporučuji kontaktovat technickou podporu tohoto programu. |
|
![]() |
|
Kosík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: ACA 2017 + DT+, Revit 2017 Stav: Offline Bodů: 538 |
![]() |
Přeji příjemný den Zkuste jinou tískárnu, která umí i tisk do jpg. Já bych na to použil PDFcreator, ale místo jpg bych tiskl do pdf, pokud k tomu nevedou pádné důvody velikosti požadovaného souboru. Cadkon už leta neběží nad autocadem nebo lt. Jan Kosík
|
|
![]() |
|
splonk ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 25.lis.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD/ACA'21, '24, RVT'21, '24 Stav: Offline Bodů: 1273 |
![]() |
Dobry den,
s CADCONem nemam zadne zkusenosti. Tiskarna "Publishh to Web JPG" se instaluje s AutoCADem a v jine aplikaci ji asi neuvidite.... jak uz psal PepaR... Doporucil bych z CADCONu tisknout do PDF a spis hledat aplikaci na prevod PDF do JPG (kdyz uz chcete mit JPGy). PDF je totiz mnohem "kvalitnejsi" vystup (je vektorovy) nez JPG ktere je rastrove (ztratove)... Acrobat to umi v pohode - ten je ale placeny, mastne. Urcite ale existuje neco free... Jak ale rikam, PDF je jako vystup vzdy zadanejsi... Zdravim JASponza
|
|
JASponza
ACA (AutoCAD) 21, 24 RVT 21, 24 Win 10, 11 x64 |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6201 |
![]() |
Dobrý tip s tím PDF. Pro převod z PDF do JPG můžete využít např. PDF to JPG online converter.
|
|
![]() |
|
PetrFo ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 29.lis.2018 Lokalita: ČR (VY) Používám: CADCON Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() |
Právě jsem to vyzkoušel. Funguje to dobře. Já to zkoušel z PDF printcreenem a bylo to na 2 věci.
Jinak já potřebuji stavební půdorysy v JPG, jelikož je vkládám do grafického programu a následně vypracovávám PO dokumentaci. Je to do té doby než si dostatečně osvojím CAD.
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Pokud PO myslíte požární bezpečnost staveb, tak to PDF je zbytečný úkrok zpět, neb třebas požární značky jako bloky najdete v balíku Stavební výkresy.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,180 sekund.