Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2999 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

VFK2DWG

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Kosík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
ACA 2017 + DT+, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 452
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kosík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: VFK2DWG
    Zasláno: 18.pro.2018 v 09:43
Přeji příjemný den
Bylo by možné tuto aplikaci doplnit o nějakou zdrojovou tabulku, kde by bylo možné si nastavit barvu hladiny, tl. čáry či název tak, abych nemusel při každém převodu souboru do dwg nastavovat tyto hodnoty dle svých zvyklostí?
Děkuji
Zpět nahoru
jakub_kares Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio

Přihlášen: 08.srp.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Civil 3D, Infraworks
Stav: Offline
Bodů: 84
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jakub_kares Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.pro.2018 v 10:54
Dobrý den, 
toto nastavení lze provést přímo v šabloně, kam importujete :) shodou okolností jsme právě vydali pro AutoCAD 2018 tuto KN šablonu, na videu pak můžete shlédnout, jak funguje :) Hezký den

(první dva články)
Zpět nahoru
Kosík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
ACA 2017 + DT+, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 452
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kosík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.pro.2018 v 12:37
děkuji
podívám se
Zpět nahoru
Kosík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
ACA 2017 + DT+, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 452
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kosík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.pro.2018 v 12:48
Tak jsem se podíval
Ta šablona je určena pro Civil 3D a v holém autocadu ji není možné upravit tak, aby se dala přepsat. bylo by možné tuto šablonu zbavit objektů civilu, aby jí bylo možné přepsat i v holém autocadu?
Děkuji
Zpět nahoru
jakub_kares Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio

Přihlášen: 08.srp.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Civil 3D, Infraworks
Stav: Offline
Bodů: 84
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jakub_kares Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.pro.2018 v 08:20
To je zvláštní, testoval jsem to a autocad mi nic nehlásil. Je zpracována ve verzi 2018. Jaký používáte CAD?
Zpět nahoru
Kosík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
ACA 2017 + DT+, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 452
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kosík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.pro.2018 v 10:21
Používám 2018 holý autocad nebo architecture. Pokud použiji holý objevuje se hláška o proxy objektech. Pokud šablonu přes achitecture uložím do čistého autocadu vymažou se přednastavené hladiny a zůstane pouze nstavený souřadnicový systém. Pokud se pokusím nějakým způsobem upravit přenastavěnou hladinu a uložit soubor jako dwt, tak po znovunačtení šablony přepsání zmizí.
Zpět nahoru
masa1 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 25.led.2006
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Inventor, AutoCAD 2018
Stav: Online
Bodů: 251
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace masa1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.led.2019 v 14:43
Dobrý den.
Nedělám s katasrálními daty a tak to nemám odzkoušené. Ale pokud Vám holý AutoCAD načte převedená data v určitých hladinách, zkusil bych příkaz PŘEVEĎHLADINU - LAYTRANS.

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1047/Prevod_hladin.jpg


Mašek
Zpět nahoru
Kosík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
ACA 2017 + DT+, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 452
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kosík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.led.2019 v 16:27
Vyřešil jsem to otevřením šablony v ACA, kde ji bylo možno upravit dle obrazu mého. problém nastává pokud situaci chci používat ve verzi 2013. Mapu musíme xportovat do čistého acadu s verze 2018 do 2013, pak nejsou žádné chybové hlášky.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9702:Jak nejjednodušeji načíst bezplatná katastrální data do AutoCADu?
Tip 3287:Jak načíst data katastru do AutoCADu, Mapu, MapGuide nebo Envision? (VFK)


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,422 sekund.