Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3135 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

import 3d DWG

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
MILANmilan Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 13.čvc.2011
Lokalita: Czech Republic
Používám:
autocad 2014, inventor 2014
Stav: Offline
Bodů: 28
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MILANmilan Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: import 3d DWG
    Zasláno: 20.pro.2018 v 09:55

Dobrý den, nemohl by mi někdo prosím poradit jak importovat do inventoru sestavu 53MB, už to zkouším druhý den a vždy to končí zaseknutým programem a zprávou: ŽE JE MÁLO MÍSTA NA OPERACI ZPĚT. ( i po zvětšení na max.velikost v možnostech). Předem dík.

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 18252
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.pro.2018 v 10:12
To importujete DWG model? V AutoCADu se otevře bez chyb (audit)? Je i fyzický dostatek místa na TEMP disku?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
MILANmilan Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 13.čvc.2011
Lokalita: Czech Republic
Používám:
autocad 2014, inventor 2014
Stav: Offline
Bodů: 28
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MILANmilan Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.pro.2018 v 11:05
Ano DWG model, v cadu to funguje bez chyb, i když jsem to nějak nekontroloval jestli to obsahuje chyby ( jak zkontrolovat ? ), a TEMP disk nevím co je ?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 18252
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.pro.2018 v 11:16
Diagnostika DWG viz https://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=24 (ověřte také zda jde o pravý soubor DWG)

Disk s TEMP adresářem je důležitý. Pokud nemáte fyzicky dost místa na disku nebo je jeho struktura porušena, není vám nastavení maximální velikosti Undo k ničemu - viz Možnosti aplikace > Soubor > Zpět
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 8527:Import 3D DWG souborů AutoCADu do Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.