Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2716 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

nezobrazovanie palety nastrojov

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Glankstor9 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 05.bře.2015
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2012
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Glankstor9 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: nezobrazovanie palety nastrojov
    Zasláno: 07.led.2019 v 11:07
Zdravim, mam taky problem ze nechce mi zobrazit paletu nastrojov (NPALETY). Do teraz som s tym nemal problem, mozno som omylom nieco zaklikol. Vedeli by ste mi prosim poradit? Dakujem pekne.   
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'10/14/16/19, RVT'18
Stav: Offline
Bodů: 909
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.led.2019 v 11:09
Pokud jste je jenom omylem vypnul tak zkuste
Ctrl + 3 (trojka nad pismenama W a E, ne na ciselne klavesnici (Num 3))
JASponza

ACA (AutoCAD) 2010/14/16,
RVT 18

Win 10 x64
Zpět nahoru
Glankstor9 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 05.bře.2015
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2012
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Glankstor9 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.led.2019 v 11:19
Pri stlaceni ctrl+3 mi zobrazi mi iba príkaz _ToolPalletes ale nezobrazi mi bloky ku ktorym sa chcem dostat z tejto palety nastrojov ani ziadnu ponuku ako keby bola skryta 
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18254
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.led.2019 v 11:48
Asi máte paletu na druhém monitoru nebo vytaženou "mimo obrazovku". Buď zresetujte nastavení AutoCADu nebo si paletu pomocí CUI (Upravit pracovní prostor, Vlastnosti) ukotvěte např. doleva.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Glankstor9 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 05.bře.2015
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2012
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Glankstor9 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.led.2019 v 13:16
Dakujem velmi pekne za radu, vyriesil som to cez prikaz CUI a ukotvenie vlavo ako ste mi radili :-)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 12104:Nezobrazuje se mi paleta nástrojů AutoCADu (např. Vlastnosti, Příkazový řádek).
Tip 3799:VIPChyba nástroje z palety: 'Nelze spustit nástroj'
Tip 6991:VIPPrázdné palety nástrojů v AutoCAD Civil 3D 2010?
Tip 6931:VIPNedokumentovaný příkaz pro Navigátor projektu.
Tip 4106:VIPNastavení prodlevy otvírání/skrývání palety nástrojů.
Tip 3794:VIPPřidání vlastních LISP maker a příkazů do palety nástrojů.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.