Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3444 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Revit Tools - postup Update

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20
Stav: Offline
Bodů: 926
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Revit Tools - postup Update
    Zasláno: 01.bře.2019 v 12:04
dobrý den,
vím, že se tady o tom už mluvilo... nemůžu najít...

Potřebují provést update Revit Tools...
- stáhnu si novou verzi (2.4.13...)
- odinstaluji starou
- spustím instalaci nové verze
- spustím Revit a Revit Tools a nic - je tam porad stará verze (2.3. ...)

Můžete mi prosím prozradit, co dělám špatně

Děkují velice
JASponza

PS. je to na verzi R 2018.3
JASponza

ACA (AutoCAD) 2019,
RVT 18, 20

Win 10 x64
Zpět nahoru
Lukáš Tunka Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio

Přihlášen: 02.čvc.2015
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Revit + Dynamo
Stav: Offline
Bodů: 85
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lukáš Tunka Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.bře.2019 v 12:31
Ano, to je správný postup. Pozor ale na to, kterou verzi se snažíte odinstalovat. Existuje verze RevitTools pro 2018 a pro 2018/2019. Nejlépe bude, když odinstalujete úplně všechny toolsy a posléze nainstalujete zcela nové.

-lt

Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20
Stav: Offline
Bodů: 926
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.bře.2019 v 12:59
Mel jsem nainstalované jenom jedny RT (a pořád mám...)

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1753/2019_03_01_02_2019-03-01_12-55-58.png



Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1753/2019_03_01_03.png

ale RT v revitu, po stratu, mi hlasi, ze je dostupna nova verze... a kdyz se podivam na vlasntnosti v nastveni RT tak vypadaji takto

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1753/2019_03_01_01.png


... je tam porad verze 2.3. ...


JASponza

ACA (AutoCAD) 2019,
RVT 18, 20

Win 10 x64
Zpět nahoru
Lukáš Tunka Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio

Přihlášen: 02.čvc.2015
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Revit + Dynamo
Stav: Offline
Bodů: 85
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lukáš Tunka Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.bře.2019 v 13:12
Zajímavé, pošlu to na programátory a uvidíme...

Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20
Stav: Offline
Bodů: 926
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.bře.2019 v 13:13
Mozna pripojeni pres TeamViewer bude nejrychlejsi... at daji vedet... Diky 👍
JASponza

ACA (AutoCAD) 2019,
RVT 18, 20

Win 10 x64
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1558
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.bře.2019 v 15:04
Dobrý den,
máte to v pořádku. Z vývoje mám zprávy že nové funkce jsou až ve verzi Revitu 2019. Revit Tools pro Revit 2018 zůstávají beze změn.
Martin Folber CAD Studio s.r.o.
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20
Stav: Offline
Bodů: 926
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.bře.2019 v 15:12
DD, tak jo... když říkáte... 
Akorát ta hláška při načtení RT trošku straší... lze se na ní ale zvyknout.

Děkují a příjemný víkend přejí
JASponza
JASponza

ACA (AutoCAD) 2019,
RVT 18, 20

Win 10 x64
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1558
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.bře.2019 v 15:57
Dobrý den,
ta hláška s upozorněním o nových Revit Tools by měla jít odstranit zaškrtnutím checkboxu.
Martin Folber CAD Studio s.r.o.
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20
Stav: Offline
Bodů: 926
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.bře.2019 v 15:58
Ano, to lze.

JASponza

ACA (AutoCAD) 2019,
RVT 18, 20

Win 10 x64
Zpět nahoru
milan d Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 28.pro.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autodesk Revit 2018
Stav: Offline
Bodů: 131
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace milan d Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.kvě.2019 v 09:31
Mám problém s Update s RT2019....
Odinštaloval som kompletne všetky RT2018 a nainštaloval som RevitTools2018-9_2.4.13.0...
Po dlhom načitávaní a spustení Revitu mi vyskočí chybové hlásenie. Prosím o radu.
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 29887/Chybova_hlaska_Revit_Tools_2019.jpg

 
milan
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1558
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.kvě.2019 v 13:27
Dobrý den,
je opraveno v nové verzi, která brzy vyjde. Dočasně by mělo pomoci vymazat obsah v 

C:\Users\XXX\AppData\Roaming\CAD Studio



Martin Folber CAD Studio s.r.o.
Zpět nahoru
milan d Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 28.pro.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autodesk Revit 2018
Stav: Offline
Bodů: 131
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace milan d Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.kvě.2019 v 11:15
Ďakujem za pomoc, je to už. OK.
Kedy môžme očakávať update na RT2020.
milan
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1558
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.kvě.2019 v 10:21
Dobrý den,
každým dnem, aplikace je v zásadě hotová. Probíhají poslední testy. 
Martin Folber CAD Studio s.r.o.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11553:Jak v Revitu automaticky vytvářet prostupy konstrukcemi pro TZB rozvody?
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 11609:Jak správně postupovat při instalaci a aktivaci doplňku CADstudio Revit Tools?
Tip 8480:Jak urychlit kótování stěn v Revitu?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 11547:Jak v Revitu automaticky spojovat geometrii prvků modelu?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,266 sekund.