Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2824 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Hromadná tlač - neurobenie všetkých výkresov

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
cvirikovec Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 28.zář.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad 2018
Stav: Offline
Bodů: 43
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace cvirikovec Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Hromadná tlač - neurobenie všetkých výkresov
    Zasláno: 29.bře.2019 v 13:18
Ahojte. Tak zase sa prihováram zo zaujímavým problémom.

Dám príklad Otvorím niekoľko výkresov napríklad 5 a dám Publish a dám robiť PDF.  Urobí mi len z dvoch z ostatných nie. Potom zavriem tie dva a znova spustím Publish a urobí mi z jedného.... atď.
Stretli ste sa stým?  Mam nový AutoCad Map 3D 2018. 


Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18606
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.dub.2019 v 12:22
Zkuste změnit nastavení BACKGROUNDPLOT
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
cvirikovec Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 28.zář.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad 2018
Stav: Offline
Bodů: 43
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace cvirikovec Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.dub.2019 v 08:01
takže po dlhšom skúšaní po nastavení hodnotu na 1 to síce ide pomaly ale spraví všetko :)

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5787:VIPRychlé dávkové vykreslení DWG výkresů (přehledy, modelové prostory)
Tip 3813:Jak provést dávkové vykreslování DWG výkresů i bez AutoCADu?
Tip 6408:Dávkový tisk více listů najednou v LT 2008.
Tip 11407:Změny v instalaci Revitu 2018 - doplňky.
Tip 2158:Jak vytisknout několik rozvržení najednou?
Tip 5843:Jak snadno přenést entitu mezi modelovým a výkresovým prostorem?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.