Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2365 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Dynamo

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2019, Revit ->2019
Stav: Offline
Bodů: 3331
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Dynamo
    Zasláno: 13.dub.2019 v 18:24
Můžete trochu osvětlit rozdíly mezi Dynamo, Dynamo Revit a Dynamo Studio? Kdy jak co nainstalovat, co je kdy vhodné použít, jaké jsou rozdíly, co mají společné atd.?
Díky
Zpět nahoru
Lukáš Tunka Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio

Přihlášen: 02.čvc.2015
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Revit + Dynamo
Stav: Offline
Bodů: 85
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lukáš Tunka Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.dub.2019 v 19:45
Dobrý den pane Jiráte,

viz odkaz, kde je to stručně popsáno.

-lt

Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2019, Revit ->2019
Stav: Offline
Bodů: 3331
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.dub.2019 v 09:34
Díky, ale stručně to nestačí :-) Je tam společné jádro, nebo má každý z těch balíků samostatné jádro? Jak je to s kompatibilitou mezi programy vytvořenými v tom či onom balíku? Jak je to s kompatibilitou jednotlivých balíků, když běží v jednom, poběží ve všech? Zpětná kompatibilita mezi 2.1 a 2.0.2 (víme že mezi 2 a 1.3 to nebylo zpětně kompatibilní - nevím jestli vinou balíčků nebo jádra).
Když v naprosté většině dělám pro Revit, stačí Dynamo Revit? Když budu potřebovat i objekty z Advance, budu muset přeinstalovat/doinstalovat/odinstalovat a předělat, atd..

Díky
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18579
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.dub.2019 v 10:26
Máte pravdu, že verze a varianty nejsou moc přehledné. Společné jádro (Dynamo Core) má svoje verze, které určují kompatibilitu v Dynamu napsaných aplikací. Aplikace 1.x a 2.x nejsou vzájemně kompatibilní. Balík Dynamo Revit v sobě obsahuje i jádro, takže to vám stačí (u jiných BIM aplikací to ale neplatí - např. pro Advance Steel nebo Civil 3D potřebujete samostatné pluginy).
 
Dynamo Studio je samostatná aplikace pro správu a vývoj aplikačních balíčků, kupuje se zvlášť a není pro běžnou tvorbu Dynamo aplikací nutná.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10882:Dynamo - ID elementu jako sdílený parametr v Revitu.
Tip 11035:Je možné používat dvě verze Dynamo na jednom počítači?
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 11700:Použití nástroje Dynamo pro přečíslování oken v Revitu.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.