Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3839 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

nepripojenie výkresu s nastavenými hladinami.

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
cvirikovec Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 28.zář.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad 2018
Stav: Offline
Bodů: 31
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace cvirikovec Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: nepripojenie výkresu s nastavenými hladinami.
    Zasláno: 20.čer.2019 v 14:55
zdravíčko.
Tak zase nejaká zaujímavosť pre mňa.

Mám výkres, povypínam si v ňom hladiny, referencie....
Následne ho pripnem do ďalšieho výkresu a znova je všetko zapnuté :(
čo stým?

Zpět nahoru
vbehun Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Autocad R10 >>> Autocad 2018
Stav: Offline
Bodů: 1130
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace vbehun Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.čer.2019 v 20:11
Jak máte nastavenu proměnnou VISRETAIN případně  VISRETAINMODE?
=^..^=
Zpět nahoru
cvirikovec Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 28.zář.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad 2018
Stav: Offline
Bodů: 31
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace cvirikovec Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.čvc.2019 v 11:44
Ahojte takže sa vraciam k tomuto :), lebo pripájam nové xrefy.

Zpět nahoru
cvirikovec Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 28.zář.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad 2018
Stav: Offline
Bodů: 31
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace cvirikovec Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.srp.2019 v 13:42
Takže dneska som vyskúšal aj všetky alternatívy týchto premenných a nič. Confused



Zpět nahoru
Petrsorge Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.bře.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2018
Stav: Offline
Bodů: 88
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petrsorge Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.srp.2019 v 14:08
Možná blbá otázka ale... Používáte ty proměnné ve výkrese kam vkládáte výkres? Ne v samotném x-refu..

Jo blbá otázka... sám si odpovím... To je nastavení Cadu a ne výkresu. Tedy aspon Visretainmode. jestli správně chápu.



Upravil Petrsorge - 05.srp.2019 v 14:11
- = Sorge = -
Zpět nahoru
cvirikovec Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 28.zář.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad 2018
Stav: Offline
Bodů: 31
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace cvirikovec Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.srp.2019 v 14:09

ano samozrejme je to v tom výkrese kde to vkladam
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5280:Umí Revit změnit tloušťku čar v připojených DWG výkresech?
Tip 9057:Při přepnutí pohledu se mi samy vypnou/zapnou určité hladiny.
Tip 5687:Kde se ve výkresu berou hladiny typu "Hladina @ 10"?
Tip 8344:Rychlé přepnutí zobrazení výkresu Inventoru s/bez tloušťky čar.
Tip 7853:Jak zprůhlednit plochy vybarvené hypsometrií?
Tip 5282:Body nereagují na nastavení PDMODE a PDSIZE.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,281 sekund.