Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2556 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

FORMULÁŘ - SLOUPCE

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Lukáš Záruba Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 02.lis.2007
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 388
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lukáš Záruba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: FORMULÁŘ - SLOUPCE
    Zasláno: 12.čvc.2019 v 11:25
Jde to:

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 4903/FORMULAR_-_rádkování_001.JPG


Budu rád za radu i případně všelijaké postřehy.
Zpět nahoru
Lukáš Záruba Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 02.lis.2007
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 388
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lukáš Záruba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.čvc.2019 v 15:56
Zdravím,

Děkuji za radu, již mi to funguje. Zajímalo by mě jak udělat řádkování tak abych měl "ŠÍŘKU" "DÉLKU" a "VÝŠKU" pod sebou a vedle nich by byl ten obrázek. Jde to vůbec udělat? nyní mám na jednom řádku "ŠÍŘKU" a Obrázek a pod nimi jsou zbylé parametry. 


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 4903/FORMULAR_-_rádkování.JPG

  
Budu rád za radu i případně všelijaké postřehy.
Zpět nahoru
Lukáš Záruba Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 02.lis.2007
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 388
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lukáš Záruba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.čer.2019 v 09:12
Díky, vyzkouším.
Budu rád za radu i případně všelijaké postřehy.
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1273
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.čer.2019 v 09:05

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 9996/26-6-2019_8-59-29.png

Zpět nahoru
Lukáš Záruba Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 02.lis.2007
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 388
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lukáš Záruba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.čer.2019 v 07:19
Zdravím,

jak se dá udělat to aby jste měli struktůru ve formuláři i pomocí sloupců, zatím umím jen poskládat formulář řádek po řádku ale nevím jak ho udělat aby měl třeba 3 sloupce. Již jsem několik formulářů viděl ale nevím jak na to.  


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 4903/FORMULAR.JPG

Budu rád za radu i případně všelijaké postřehy.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6441:VIPTopobase Web - nastavení formuláře pro view (FID).
Tip 8463:VIPZměna parametrů modelu formulářem ve výkresu.
Tip 9209:Kde jsou uloženy globální formuláře Inventor iLogic?
Tip 11236:VIPJak vykázat Tag různých komponent v jednom sloupci výkazu.
Tip 5656:VIPUživatelské přizpůsobení vzhledu rozvržení dialogu Správce hladin (nastálo).
Tip 4030:Jak vypnout zobrazování jednotek (kg) v kusovníku?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.