Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2437 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Uprava idw v Autocadmachanical

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Rumisch Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 16.led.2005
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor 2016
Stav: Offline
Bodů: 410
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Rumisch Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Uprava idw v Autocadmachanical
    Zasláno: 01.srp.2019 v 08:55
Dobry den,
je mozne upravovat idw v autocadmechanical?
Dovod, nepouzivam ziadnu nadstavbu pre hydrauliku a schemu musim nakreslit rucne. Idw je odvodene od zostavy iam, kde mam nahadzane vsetky modely potrebnych komponenetov a kusovnik
vopred dakujem
Peter Rumis

Inv.2018
Vault Professional 2018

Windows 7 Prof

CAD konstrukter

Rubble Master





Zpět nahoru
Ľubomír Pápay Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: Slovensko
Používám:
AIS2009, AIS 2012
VIP
Stav: Offline
Bodů: 915
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ľubomír Pápay Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.srp.2019 v 09:30
Neviem ci rozumiem...ale ak si IDW prekonvertujes do DWG (format Autocad, nie Inventor - je aj taky DWG format) tak mas z toho "normalny" DWG a v Autocade s nim mozes robit...
Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18619
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.srp.2019 v 10:20
Přepněte si Inventor z IDW na používání DWG formátu výkresů. Pak můžete výkresy rovnou doplňovat v Mechanicalu.
 
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 3834:Jak lze zabránit modifikaci nástrojových panelů?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,186 sekund.