Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3263 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Po instalaci C3D 2020 přestal fungovat C3D 2017

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2017
Stav: Offline
Bodů: 2192
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Po instalaci C3D 2020 přestal fungovat C3D 2017
    Zasláno: 23.zář.2019 v 10:23
Dobrý den všem
V rámci postupného přechodu na C3D 2020 jsem jej nainstaloval na počítač s C3D 2017 s tím, že až budou 2020 všude, tak na ně přejdeme všichni najednou a do té doby se bude dělat na 2017.
TAk jsme to dělali doposud vždycky a nikdy nebyl problém.
Ale C3D 2017 po instalaci 2020 přestal fungovat !! Angry

Co s tím dělat?? Setkal jste se s tím někdo ?
Díky
J. Mantlík

Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1555
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.zář.2019 v 10:34
Dobrý den,
po pravdě nemáme moc zákazníků na 2017. K řešení tohoto problému potřebujeme daleko víc informací o možných dalších instalacích a asi nejlépe řešit přes Helpdesk.
Martin Folber CAD Studio s.r.o.
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2017
Stav: Offline
Bodů: 2192
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.zář.2019 v 11:20
Dobře, nasměřuji to na Helpdesk
J. Mantlík

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5341:VIPPo instalaci Windows Live OneCare přestal fungovat Vault/Productstream
Tip 7309:VIPNefunguje report Trasa-Niveleta v AutoCADu Civil 3D 2010 CZ.
Tip 4798:VIPAutoCAD vám nepracuje po instalaci .NET Framework 2.0?
Tip 6235:VIPExport .SHP souboru z Civil 3D skončí kritickou chybou.
Tip 7242:Modelování proudění vody v říčním korytě (Civil3D a HEC-RAS).
Tip 496:VIPAutoCAD přestal fungovat po upgrade na Windows ME?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.