Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3337 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

ltscale

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Kosík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
ACA 2017 + DT+, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 480
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kosík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: ltscale
    Zasláno: 07.říj.2019 v 09:31
Přeji příjemný den
U některých výkresů se mi stává, že při přepnutí do jiného layoutu se mění hodnota ltscale. Ani sysvarlock tomu nedokáže zabránit. Která proměnná, nebo co toto chování ACA způsobuje?
děkuji.
Jan Kosík
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18504
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.říj.2019 v 09:37
Jde o změnu LTSCALE nebo o změnu měřítka stávajících typů čar? Zkuste vypnout MSLTSCALE a PSLTSCALE.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Kosík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
ACA 2017 + DT+, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 480
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kosík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.říj.2019 v 11:34
Děkuji za odpověď
jde jenom o ltscale. V jednotlivých layautech mám výřezy v měřítku 1:5000 a ltscale 0,2, pltscale 1. Pokud se přepnu do jiného layautu proměnná se změní na 2. Toto chování se mi občas stane a nejsem schopen se ho zbavit. K této situaci došlo náhle při přeinstalaci DT+ 2017. Dělá to i samotné ACA 2017.
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20
Stav: Offline
Bodů: 919
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.říj.2019 v 12:12
Dobry den,
a neběží Vám tam nějaká utlitka/lisp/reactor...?
Dřív, než se objevil příkaz MSLTSCALE jsme používali lisp... nevím přesně... jmenoval se něco jako layoutsw.lsp... a ten dělal ze měnil LTSCALE při přepínání mezi MS na PS...

JASponza

ACA (AutoCAD) 2019,
RVT 18, 20

Win 10 x64
Zpět nahoru
Kosík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
ACA 2017 + DT+, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 480
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kosík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.říj.2019 v 13:14
Děkuji byl to on, už jsem ho vypakovel z aktovky.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 2698:Jak v rozvržení automaticky použít jiné měřítko čar LTSCALE/TČMĚŘ?
Tip 419:Jak změnit rozlišení přerušované čáry?
Tip 1863:Jak v AutoCADu kreslit "cikcak" čáru?
Tip 5228:Příkaz DRAGMODE neakceptuje hodnotu "2"
Tip 1040:Proč jsou komplexní typy čar zobrazeny se správným měřítkem jen v modelovém prostoru?
Tip 4522:Jak snadno vložit blok z menu v měřítku DIMSCALE?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,281 sekund.