Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 471 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Design Accelerator

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
issin Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 11.čvc.2015
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 210
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace issin Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Design Accelerator
    Zasláno: 07.lis.2019 v 20:56
Dobrý den
Rád bych věděl jak přidat ložisko do OC a co vše u něj vyplnit aby jej bylo možné použít v DA včetně výpočtů.
To samé se týká doplněním řemenů nebo řetězů tak aby je bylo možné použít v DA.
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1262
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.lis.2019 v 08:42
Nevím, jestli je to někde zdokumentorvané, ale informace pro DesignAccelerator jsou uložené v .\Design Data\Design Accelerator. Nevím o žádném průvodci, který by je dokázal nějak uživatelsky editovat. Ale kdysi jsem zkoušel provádět editaci těch souborů ručně a šlo to. Podařilo se mi přidat myslím nový řemen. Ale bohužel přesný postup už si nepamatuju.
S publikací do OC to určitě nesouviselo.

Zpět nahoru
issin Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 11.čvc.2015
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 210
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace issin Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.lis.2019 v 11:44
To spojení na OC jsem očekával z toho důvodu, že ložiska v OC mají vyplněnou spoustu vlastností k jejich výpočtu. Pokud to spolu nesouvisí nač jsou tedy v OC tyto vlastnosti vyplněny. A odkud potom DA bere informace o jednotlivých ložiscích (řemenech, řetězech, …).
To samé by se dalo říct o mnohých (ne všech) konstrukčních profilech, rovněž mají vyplněny spoustu parametrů k výpočtům.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10196:VIPJak odemknout náčrt v modelu z Design Acceleratoru?
Tip 5084:VIPPřednastavení normy pro Design Accelerator v Inventoru 11.
Tip 6425:Jak spustit funkce Design Acceleratoru?
Tip 8200:VIPDoplnění vlastních typů ozubených řemenů do Inventoru.
Tip 4141:Po instalaci Design Acceleratoru se změní původní okno prohlížeče sestavy.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,344 sekund.