Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3345 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Připomínku k tipu 12441 - SelectionInfo

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Carodej2 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 16.bře.2011
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Inventor 2020
Stav: Offline
Bodů: 137
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Carodej2 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Připomínku k tipu 12441 - SelectionInfo
    Zasláno: 17.pro.2019 v 13:47
Dobrý den,

utilita SelectionInfo mi nefunguje - okno "Selection" mi chybí v paletě Prohlížeče. Postupoval jsem dle návodu (nakopírování 2 souborů do cest dle popisu), bez zásahu do kódu. Nevíte kde může být chyba?

Děkuji.
JB
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19075
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.pro.2019 v 14:20
V jaké je to prosím verzi Inventoru? 2014 dle vašeho profilu? V takhle staré už to asi fungovat nebude.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Carodej2 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 16.bře.2011
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Inventor 2020
Stav: Offline
Bodů: 137
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Carodej2 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.pro.2019 v 14:24
Verze 2020, provedu aktualizaci profilu
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1389
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.pro.2019 v 16:29
Zkusil jsem "postaršit" verzi invnetoru na 2018. Stáhněte si poslední verzi
Zpět nahoru
Carodej2 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 16.bře.2011
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Inventor 2020
Stav: Offline
Bodů: 137
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Carodej2 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.pro.2019 v 08:10
Dobré ráno, pořád se nám to nedaří.
Po pravdě, jsme trošku zmateni z bodu 2 v Readme (Copy add-in dll file to one of following locations) - nevíme, co přesně máme udělat. Zkouší nás to víc a každý to chápe trošku jinak. Ale ani jednomu SelectionInfo nefunguje - okno "Selection" chybí v paletě Prohlížeče.
Můžete nám prosím napsat podrobnější návod?
J. Bilavčík
Zpět nahoru
simunek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2014
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Inventor 2020 Professional
Stav: Offline
Bodů: 431
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace simunek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.pro.2019 v 08:14
DObrý den,

mě se pro změnu zobrazí okno Selection ale zobrazuje data viz obrázek
Dělám něco špatně?


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 55100/SelectionInfo.JPG

Pavel Šimůnek
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1389
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.pro.2019 v 08:19
Podívám se na to. Dejte mi tak hodinku.
Zpět nahoru
Carodej2 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 16.bře.2011
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Inventor 2020
Stav: Offline
Bodů: 137
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Carodej2 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.pro.2019 v 09:30
Tak už to funguje. Stáhl a přehrál jsem znovu soubory .addin + .dll. Ale ráno to nefungovalo..
Zobrazené vlastnosti jsou jako u kolegy Šimůnka. Nedají se nějak jednoduše upravit?
J. Bilavčík
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1389
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.pro.2019 v 09:32
Je to v procesu Smile
Už mám nachystanou novou vývojovou větev ve které je to opravené.
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1389
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.pro.2019 v 10:45
Upravil jsem build i aktualizoval readme. Tak to zkuste podle nového návodu

Zpět nahoru
Carodej2 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 16.bře.2011
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Inventor 2020
Stav: Offline
Bodů: 137
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Carodej2 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.pro.2019 v 11:15
Super. Jednoduché. Jen při spuštění Inventoru vyskočí hláška - Výstraha zabezpečení doplňků. Ale dá se lehce odblokovat.

Daly by se přidat vybrané uživatelské vlastnosti do zobrazených vlastností komponenty?


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 31992/Poznámka_2019-12-18_110547_2019-12-18_11-14-05.jpg

J. Bilavčík
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1389
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.pro.2019 v 11:22
Dá. Ale je nutné upravit zdrojový kód a znovu zkompilovat. Protože definovat iVlastnosti pomocí nějaké konfigurace je strašně moc práce.
Příklady tam jsou jak na iVlastnosti, tak na fyzikální vlastnosti.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 12441:Nemodální (trvale zobrazené) okno iVlastnosti v Inventoru - SelectionInfo.
Tip 3766:Jak uložit pouze změny stavu DWF připomínky (redline)?
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.