Spuštěn nový vzhled portálu CADfórum.
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 117.000 registrovaných u nás, celkem 1.088.000 registrovaných (CZ+EN), přes 54.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový Inženýrský kalkulátor. Příkazy a proměnné AutoCADu 2026.
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 117.000 registrovaných u nás, celkem 1.088.000 registrovaných (CZ+EN), přes 54.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový Inženýrský kalkulátor. Příkazy a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
simunek ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 03.bře.2014 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: Inventor 2021 Professional Stav: Offline Bodů: 481 |
![]() Zasláno: 26.úno.2020 v 14:43 |
Dobrý den,
měl bych prosím dotaz jak nastavit styly pro 3D poznámky. v Nastavení dokumentu mám vybranou normu ISO. v Editoru stylů mám styly Note Text(ISO)-3DA atd. ale tam toho k nastavení moc není. Jde mi například o volbu potlačení koncových nul aby se mi nezobrazoval rozměr 30,000 ale pouze 30 Předem díky za rady |
|
Pavel Šimůnek
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21865 |
![]() |
![]() |
|
simunek ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 03.bře.2014 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: Inventor 2021 Professional Stav: Offline Bodů: 481 |
![]() |
Děkuji za info,
a co mám dělat když tam tyto 3DA styly nemám? Stačí si vytvořit Nový kopií z nějakého stylu a dát mu název " - 3DA" ? |
|
Pavel Šimůnek
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21865 |
![]() |
To asi nepomůže. Ten styl byste tam měl mít. Máte vypsané opravdu "Všechny"?
|
|
![]() |
|
![]() |
Zdravím,
no to byl tedy souboj ![]() 3DA styly jsem tam fakt neměl, ze zálohy originálního nastavení 2020 jsem ve Správci knihovny stylů styly nahrál. Pak v šabloně výkresu nastavil k obrazu svému, uložil do knihovny a zní aktualizoval do šablony modelu. Zní to jednoduše ale strávil jsem na tom skoro 2 hodiny ![]() Každopádně díky panu Michlovi za odkaz na Tip. Bez něj bych to nedal. |
|
Pavel Šimůnek
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,230 sekund.