Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4521 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

BIM 360 DESIGN

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
kalich Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 31.bře.2011
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2019, Revit2019
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace kalich Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: BIM 360 DESIGN
    Zasláno: 06.bře.2020 v 10:48
Měl bych dotaz na BIM 360 DESIGN.

Jak přesně funguje synchronizace a publikování modelů. Když na modelu bude dělat více lidí, když jeden synchronizuje ukáže se změna po synchonizaci i jeho kolegům RTCH?

A když dám publikovat, objeví se změny jako další verze na BIM 360 a ty změny budou dostupné pro ostatní.

Chápu to tak správně.
Zpět nahoru
statecny Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Revit, Plant 3D, Navisworks, Advance Steel,BIM 360
Stav: Offline
Bodů: 488
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace statecny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.bře.2020 v 12:39
Dobrý den,
ano chápete to správně.  Synchronizace ukládá změny do centrálního souboru na cloudu a pokud ostatní dají Znovu načíst nejnovější nebo Synchronizovat s centrálním souborem uvidí všechny změny. Teprve ale když dáte soubor publikovat, uloží se soubor na cloudu jako nová verze.
Tedy zkráceně uložení neznamená novou verzi na cloudu. Nová verze je teprve v okamžiku publikování.
Václav Statečný

Arkance Systems CZ s.r.o.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11856:Které verze Revitu podporují C4R a které BIM 360 Design?
Tip 11857:Volba způsobu spolupráce v BIM cloudu - Revit 2018.3
Tip 12125:Jaký je rozdíl mezi funkcí Cloud Model (Revit 2019.2 a vyšší) a Revit Cloud Worksharing?
Tip 11943:Co znamená symbol obláčku u některých projektů v historii Revitu?
Tip 11962:Chyba: Prvek nelze upravit. Byl smazán v centrálním modelu.
Tip 11333:Jak publikovat projekt z Revitu do BIM 360 Glue?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,250 sekund.