Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3417 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Nekompatibilita podsestav 2017->2020

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2020
Stav: Offline
Bodů: 2243
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nekompatibilita podsestav 2017->2020
    Zasláno: 01.dub.2020 v 17:39
Zdravím
Po přechodu na novější počítač se c3d 2020 jsem potřeboval udělat změny v souboru, vytvořeném v 2017. Přestože jsem si naimportoval všechny podsestavy, používané v 2017, při přebudování koridoru mi to hlásí, že nebyly nalezeny.
V zásadě se až tak nedivím, proč ... Chápu, že to chce hledat v ProgramData verze 2017 (takže by stačilo přepsat verzi), ale teď to má jiný název *.dll, než předtím ...
Je jedinou možností otrocky vyměnit všechny podsestavy za "stejné" nebo je potřeba zkopírovat příslušný podadresář z programdata (z původního PC) z verze 2017 anebo je jiné elegantnější řešení?
Děsí mne, ta první možnost u řady souborů z 2017, na kterých budu muset dále pokračovat ...
Díky
J. Mantlík

Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1592
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.dub.2020 v 20:46
Zdravím Vás pane inženýre,
bohužel změna názvů podsestavám moc nesvědčí a je dobré si držet s projektem i ty původní PKT. Mělo by stačit nakopírovat ty původní z 2017 na nový počítač a měly by se chytnout.

S pozdravem
MF
Martin Folber CAD Studio s.r.o.
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2020
Stav: Offline
Bodů: 2243
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.dub.2020 v 21:51
Děkuji
Ale já jsem naimportoval také právě ty stejné PK, jako byly v 2017. Ale civil je samozřejmě nejen "poslal" do Programdata ...c3d2020 (ale odkazy v souboru jsou na 2017), ale sám jim změnil i název dll. V 2017 to byl alfanumerický název, teď v 2020 je logicky stejné nazvané dll jako pkt.Zkusím překopírovat adresář ProgramData ze starého počítače, snad se to chytne
J. Mantlík

Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2020
Stav: Offline
Bodů: 2243
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.dub.2020 v 10:18
Tak jsem překopíroval podadresář C3D2017 z ProgramData a chytlo se. Díky 
J. Mantlík

Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1592
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.dub.2020 v 10:36
SUper, díky za zprávu...trochu dřevní metoda, ale hlavně, že šlapeSmile

MF
Martin Folber CAD Studio s.r.o.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 12536:Názvy parametrů podsestavy se zobrazují jen jako 5522, 5514, 5086...
Tip 11621:Chyba při spuštění: Systém nemůže otevřít zadaný soubor nebo zařízení
Tip 10865:Čeština pro Revit LT 2017/2018/2019/2020/2021 (překvapení).
Tip 11284:VIPSynchronizace kusovníků - zkopírování stejných čísel pozic do podsestav (iLogic).
Tip 9969:VIPJak jednoduše vypnout pracovní roviny v celé struktuře sestavy Inventoru?
Tip 10341:Kompatibilita Vault Server se staršími verzemi Vault klientů.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.