Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2076 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

přestane fungovat editor geometrie

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2020
Stav: Offline
Bodů: 2253
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: přestane fungovat editor geometrie
    Zasláno: 01.dub.2020 v 17:56
A ještě jedna vě, která mne zlobila na 2017 a pokračuje to i na 2020 (různá PC a stěžovala si i kolegyně).
Po určité době práce, když chci pustit editor geometrie profilu, sice vyskočí příslušný panýlek, ale je celý zešedlý a žádnou možnost nelze vybrat.
Jediný způsob, jak ho oživit, je celý civil se všemi puštěnými soubory zavřít a pak znovu restartovat.
Čím to je ? Díky
J. Mantlík

Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1601
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.dub.2020 v 20:58
Dobrý večer,
toto je samozřejmě klasika... nejčastěji se to stává, když během editace šahnete na profil povrchu. To ho většinou zmate a ikony zašednou. 

Někdy pomůže se právě přepnout na jiný profil, či ho na chvíli změnit na statický. Někdy mi pomohl i AUDIT výkresu...

MF
Martin Folber CAD Studio s.r.o.
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2020
Stav: Offline
Bodů: 2253
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.dub.2020 v 21:52
Děkuji, příště to zkusím
J. Mantlík

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6125:VIPPřestala fungovat funkce Kukátko ve VisualLISP editoru (VLIDE).
Tip 5341:VIPPo instalaci Windows Live OneCare přestal fungovat Vault/Productstream
Tip 12698:VIPNefunguje mi doplněk Vaultu v Office 2016 ani v Outlook 2016.
Tip 496:VIPAutoCAD přestal fungovat po upgrade na Windows ME?
Tip 7195:VIPPo přejmenování počítače mi přestalo fungovat Obsahové centrum.
Tip 4798:VIPAutoCAD vám nepracuje po instalaci .NET Framework 2.0?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,063 sekund.