Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4408 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

SurfacePoints pro Civil 3D 2018-2020

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
tomjakub Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 24.čvc.2017
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Civil 3D 2018
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace tomjakub Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: SurfacePoints pro Civil 3D 2018-2020
    Zasláno: 03.dub.2020 v 16:59
Dobrý den,
potřebuji zobrazit výšky bodů stávajícího DTM stejně jako je v ilustračním obrázku v topicu k aplikaci SurfacePoints od CAD Studia z roku 2008 (https://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=6444).

Bohužel pravděpodobně nefunguje v novém Civilu. Existuje prosím nějaké jiné řešení? V mezinárodní anglicky mluvící komunitě jsem nenašel absolutně nic.

Po kliknutí na nástroj příkazový řádek píše: Civil 3D not found - aborting!; chyba: přerušení typu ven / konec

Nevylučuji, že jsem něco udělal špatně.

Děkuji moc.


Upravil tomjakub - 03.dub.2020 v 17:15
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20027
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.dub.2020 v 17:16
Díky, za upozornění, SurfacePoints jsme zaktualizovali až po Civil 3D 2020. Viz V1.5 na stránce Download.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
tomjakub Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 24.čvc.2017
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Civil 3D 2018
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace tomjakub Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.dub.2020 v 10:22
Dobrý den,
už funguje jak má. Děkuji moc za aktualizaci.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6444:Zobrazení výškových kót povrchu terénu v Civil 3D.
Tip 12249:VIPJak exportovat FBX z AutoCADu 2019, 2020?
Tip 11657:Kde si mohu stáhnout 32bitový Object Enabler pro AutoCAD Civil 3D 2018?
Tip 9940:Jde do Revitu načíst SKP soubory ze SketchUp 2013, 2018, 2019 či 2020?
Tip 12741:Jak do Civil 3D načíst satelitní data ve formátu RINEX (PPK)?
Tip 10207:Jak vymodelovat 3D závit v Inventoru?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.